Outfit | Fringe denim jacket

/
5 Comments
Outfit met fringe denim jacket en crop top vestje van Lily Lulu Fashion review blog outfit post spijkerjas franjes cowgirl dr martens jadon platform nederlandse mode blogger

Mijn liefde voor spijkerjasjes begint misschien een beetje uit de hand te lopen, alhoewel ik er zelf geen groot probleem van maak. Dit soort denim jackets zou ik namelijk elke dag wel kunnen dragen! Om die reden vind ik mijn nieuwe aanwinst ook meer dan welkom. En hoe tof is ie?! Dit spijkerjasje met franjes komt van een webshop genaamd Lily Lulu Fashion. Omdat de kans groot is dat je er (net als ik) nog niet eerder van hebt gehoord, leek het me tof om een kleine review te geven. Inclusief een hele serie met outfit foto's!

Om te beginnen heb ik het 'oversized fringe detail jacket' ontvangen. Zoals je op de foto's kunt zien is het een wijd jasje van denim. Op de achterkant zie je een hele strook met franjes van kleine kralen. Doordat er onderaan deze slierten een dun draadje is gespannen, blijft het altijd op de goede plek zitten. Dat vind ik wel een handige toevoeging! Andere leuke details zijn de zakken op dit jack. Ze zijn namelijk ondersteboven op de rug gemaakt. Zo lijkt het alsof er een oude jeans is gebruikt om dit jasje te maken. Sommige mensen vinden dit nogal vreemd - ik vind het vooral heel tof! Verder voelt het materiaal van dit denim jack stevig, maar nog steeds soepel. Prima kwaliteit voor een kledingstuk van ongeveer €40.


Oversized denim jack met franjes: Lily Lulu Fashion* | Zwart kort vestje met knopen: Lily Lulu Fashion* | Donkergrijze spijkerbroek met hoge taille: H&M | Zilveren ketting met muntjes: Selected Jewels* | Zwarte Jadon boots met plateauzool: Dr. Martens via Footway*

Outfit met fringe denim jacket en crop top vestje van Lily Lulu Fashion review blog outfit post spijkerjas franjes cowgirl dr martens jadon platform nederlandse mode blogger

Outfit met fringe denim jacket en crop top vestje van Lily Lulu Fashion review blog outfit post spijkerjas franjes cowgirl dr martens jadon platform nederlandse mode blogger
Daarnaast heb ik deze 'ribbed button down top' ontvangen. Het is een klein vestje van ribstof die je kunt dragen als een crop top. Ik wist dat dit soort knitwear wat kleiner zou vallen, maar helaas zijn de mouwen voor mij echt veel te kort. In plaats van lange mouwen lijken het bij mij eerder 3/4 mouwen. Een kleine tegenvaller dus. Gelukkig kan ik dit topje wel gewoon in het voorjaar dragen als het weer iets warmer is. Of gewoon onder een jasje natuurlijk! Het is hoe dan ook een leuke basic. Wat vind jij van deze items en de totale outfit?

Outfit met fringe denim jacket en crop top vestje van Lily Lulu Fashion review blog outfit post spijkerjas franjes cowgirl dr martens jadon platform nederlandse mode blogger

Outfit met fringe denim jacket en crop top vestje van Lily Lulu Fashion review blog outfit post spijkerjas franjes cowgirl dr martens jadon platform nederlandse mode blogger
Fotografie: Gerard Maalderink 

Outfit met fringe denim jacket en crop top vestje van Lily Lulu Fashion review blog outfit post spijkerjas franjes cowgirl dr martens jadon platform nederlandse mode blogger5 opmerkingen:

 1. opzich een leuke outfit alleen hou ik niet van die franjes aan jasjes!! het staat je wel heel gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd erg van country muziek en ook van die stijl kleding. Dit jasje vind ik dan ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk detail met die franjes, ik zou er ook voor vallen met 3 dochters

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die heb ik al een hele tijd niet gedragen spijkerjasjes, maar zoals ik het bij jou zie krijg ik er weer helemaal zin in.

  Leuke outfits!!!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi jasje! Jammer dat de mouwen van het topje te kort zijn, maar het is echt een leuke look!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.