Shop tip | Modieuze telefoonhoesjes

/
12 Comments
Shop tip modieuze telefoonhoesjes van Casimoda smartphone hoesje huawei prints blogger inspiratie artikel

Een telefoonhoesje is er natuurlijk in eerste instantie om je mobiel te beschermen. Zo loop je minder risico op beschadigingen als je 'm weer eens uit je handen laat glijden. Maar is een hoesje tegenwoordig ook niet een echte modeaccessoire? Het kan een hele leuke toevoeging zijn aan je outfit! Met de look van je smartphone hoesje laat je meteen zien wat jouw persoonlijke stijl is. Dit kan niet alleen met toffe kleuren en prints, maar natuurlijk ook met woorden. Denk aan je eigen naam, een inspirerende quote of gewoon een grappige tekst. Wat vind jij het leukste?

Zelf ben ik vooral fan van subtiele prints en texturen. Mijn vorige telefoon had verschillende hoesjes met een marmer print. Op dit moment zit er een phone case van kunstleer met een krokodillen print om m'n mobiel. Dit past altijd bij je outfit en je raakt er niet zo snel op uitgekeken. Een van mijn favoriete webshops voor modieuze smartphone hoesjes is Casimoda. (Daar heb ik het zwarte marble hoesje van de bovenstaande foto trouwens ook gekocht!) Bij deze webwinkel heb je super veel keuze én is het mogelijk om zelf een hoesje te ontwerpen. Daarnaast verkopen ze producten voor ongeveer alle soorten telefoons. Dus niet alleen voor de iPhone en Samsung, maar ook voor Huawei, LG, Sony en meer. Dit vind ik, als Huawei eigenaar, natuurlijk erg fijn!


Shop tip modieuze telefoonhoesjes van Casimoda smartphone hoesje huawei prints marmer marble modern minimalistisch stijlvolTelefoonhoesjes met marmer print

Ben jij ook een grote liefhebber van alles met een marmer look? Dan vind je een van deze drie telefoonhoesjes vast tof! De eerste is erg stijlvol, de tweede juist wat moderner en de derde is door het minimalistische ontwerp altijd een goede keuze. 

1. Marmer blauw | 2. Abstract painted | 3. Marmer grijs

Shop tip modieuze telefoonhoesjes van Casimoda smartphone hoesje huawei prints panter sterren bladeren bloemen cactus

Modieuze smartphone hoesjes met opvallende print

Toch op zoek naar een ander leuk printje? Wat dacht je van een hoesje met panterprint, een abstract motief of romantische bloemen? Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of er is wel een telefoonhoesje van. Je ziet zelfs de laatste trends terugkomen in deze accessoires. Kijk maar naar alle botanische en dierenprints! Ik ben ontzettend benieuwd welk exemplaar uit dit artikel jouw persoonlijke favoriet is. 

4. Golden wildcat | 5. Counting the stars | 6. Jungle | 7. Abstract groen | 8. Cactus print | 9. Flowerpower
12 opmerkingen:

 1. ze zijn erg leuk moet ik zeggen maar ik heb gewoon een doorzichtige :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! er zitten echt leuke tussen. Ik heb momenteel een lederen hoesje waar ook pasjes in kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik de goedkoopste, doorzichtige dus, die ik dan zelf versier... Met verf of zo, of gewoon door er iets tussen te steken dat ik zelf getekend heb... lekker uniek dan! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn allemaal erg gaaf! Maar die Abstract painted vind ik echt het leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De flowerpower vind ik bijzonder leuk, dat is mijn favoriet. Het enige nadeel vind ik dat het geen bookcase is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Casimoda is goed bezig. Hun ontwerpen zijn écht van deze tijden en leuk voor de hoesjes van zowel vrouwen als mannen.

  Groet Mitchel van www.mckleuver.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh, zo'n mooie designs. Hebben ze ook hoesjes voor OnePlus? Want die zijn vaak moeilijk te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend leuke telefoon hoesjes allemaal! Vooral die met bloemen erop vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ziet er super leuk uit. ik heb nog zo n standaard dorzichtige haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben toevallig net op zoek naar een nieuw hoesje. Ik denk dat ik voor de cactussen zou gaan

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.