Want to wear | All black summer outfit

/
5 Comments
Zomer outfit met zwarte push up bikini spijkerbroekje en slippers all black look strand beach kleding inspiratie blog

Wist je dat het een fabel is dat zwarte kleding in de zomer veel warmer is dan witte kleding? Een zwart shirtje neemt inderdaad meer warmte op, maar het kan (in tegenstelling tot een wit shirt) de warmte ook weer sneller kwijt. Denk aan je eigen lichaamswarmte! Er wordt zelfs gezegd dat zwarte kleren minder straling doorlaten. Door deze eigenschappen is het dus eigenlijk gelijkspel tussen de lichte en de donkere zomer outfits. Je hoeft mij dus niet voor gek te verklaren als ik weer een all black look draag op een bloedhete dag. ;)

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik voel me ook veel meer op mijn gemak in donkere zwemkleding. Een zwarte bikini mag daarom niet ontbreken tijdens de zomermaanden. Om te laten zien dat je een hele toffe zwarte strand outfit kunt samenstellen, heb ik een paar items bij elkaar gezet. Deze push-up bikini van Hunkemöller is perfect voor op vakantie! Je kunt de bikinitop zelfs dragen als je gaat lunchen bij een gezellige strandtent. Je haalt simpelweg de bandjes eraf en gooit er een off shoulder top overheen. De kleurrijke details komen er dan nét onderuit. Dit staat super leuk met een kort spijkerbroekje, een opvallende zonnebril en een paar slippers. Ga je een wandeling maken over de boulevard? Vergeet dan niet om een flinke fles met water mee te nemen. Deze waterfles met citroentjes is tegelijkertijd een leuke accessoire!


Outfit details: Zonnebril met gekleurde glazen | Naadloze off-shoulder croptop | Voorgevormde beugel bikinitop Paradise | Zwarte Crew slippers | Jeans short Doutzen | Infused water bottle – alle items zijn verkrijgbaar bij Hunkemöller

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke outfit. Ik loop zelf met dit weer ook in een zwart jurkje (met roosjes) en heb niet het idee dat dit veel warmer is. Nou zit ik met deze hitte ook veel binnen en ben ik sowieso veel in de schaduw te vinden, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik draag inderdaad ook het liefste een zwarte bikini. Dit outfitje is te gek, helaas alleen niet voor mijn figuur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke outfit. ik vind zwart ook mooi, zowel in de zomer als in de winter

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit is dit. Lekker zwart mijn favoriete kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zwart is ook mijn favoriet! Lekker makkelijk ook. Leuke outfit girl!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.