Shop tip | 9x zwarte slippers & sandalen

/
10 Comments
Shop tip zwarte Birkenstock slippers en sandalen Schoenfashion zomerschoenen mode blog inspiratie sandaaltjes kopen

Herken je het model van deze sandaaltjes? Het zijn oude vertrouwde Birkenstocks! Ik liep 'vroeger' altijd rond met de teenslipper variant. Deze waren dan ook super populair. Na een aantal jaar ben ik het merk een beetje uit het oog verloren. Eerlijk is eerlijk: Ik wist ook niet dat Birkenstock op dit moment zóveel verschillende modellen slippers en sandalen verkocht. Totdat ik op de website van Schoenfashion terecht kwam! Ik werd mega positief verrast door alle nieuwe designs. Van een simpele slipper met twee bandjes (uiteraard met de welbekende gespen) tot comfortabele sandalen met glanzende slangenprint. Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren verkrijgbaar dan je hierboven ziet, maar ik zet graag mijn lievelingskleur even in het zonnetje. Met zwart kun je namelijk alle kanten op - ook in de zomer! Welke sandaal is jouw favoriet?


1. Birkenstock Salina Camberra Old Black Narrow | 2. Birkenstock Florida Zwart Zacht Voetbed | 3. Birkenstock Arizona Big Buckle Black Narrow Oiled Leather | 4. Birkenstock Arizona BF Magic Snake Black Regular | 5. Birkenstock Yara BF Patent Black Narrow | 6. Birkenstock Kumba BF Magic Snake Black Narrow | 7. Birkenstock Pisa BF Regular Black | 8. Birkenstock Monterey Exquisit Black Leather Narrow | 9. Birkenstock Mayari BF Graceful Licorice Regular - alle sandalen zijn verkrijgbaar bij Schoenfashion
10 opmerkingen:

 1. Aah er zitten echt leuke slippers tussen. Ik heb zelf een hekel aan teenslippers, dus vind het echt heerlijk dat je steeds meer soorten badslippers heb die ook nog eens ontzettend leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaren lang droeg ik ze in de zorg, maar dan altijd in vrolijke kleuren omdat dit zo leuk stond onder mijnwetten uniform. Ik vind de 5de met het bandje wel heel apart en lijkt me ook prima lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. er zitten leuke tussen zeg. ik vind ze altijd erg fijn lopen en toch best stylish

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, leuk Birkenstocks! Ik ben er dol op. In de zomer draag ik niets liever!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke slippers. Ik heb birckenstocks nummer 9. Ik sta ook op en voor andere varianten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die linksonder is mijn favoriete - beetje meer verfijnd daar hou ik wel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn wel mooi! Blijkbaar zitten dit soort slippers echt heel goed, maar ik heb ze nog nooit gedragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze een hoog Jezussandaalgehalte hebben, maar ze schijnen echt ontzettend lekker te zitten en zijn natuurlijk goed voor je voeten. Birckenstock heeft ook een teenslippermodel, die vind ik voor de kinderen erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love Birkenstocks. Dan alleen wel de slippers zonder stukje bij de teen, dat vind ik dan weer verschrikkelijk!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja die ken ik nog! Die vond ik altijd wel zo fijn

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.