Want to wear | Lilac co-ord set

/
6 Comments
Outfit met lila kleurig pakje van spijkerjas en spijkerrok co-ord set Boohoo mode blogger inspiratie pastel grunge zomer look
Wat is dit toch een heerlijke outfit! Ik zou het co-ord setje meteen in mijn kast willen hangen. Je kunt het op zoveel verschillende manieren stylen! Op een zonnige dag zou ik het lila kleurige spijkerjack en de minirok dragen met een zwarte crop top. Dit geeft het pakje namelijk een stoerdere uitstraling. Een paar goede chunky sandalen erbij, een simpele cat-eye zonnebril op je neus en een edgy riem (mét jaren 90 kettingen) om je middel – ik zie het helemaal zitten! In de herfst verwissel je de crop top voor een coltrui en draag je er een zwarte panty met Dr. Martens boots onder. Kun je merken dat ik al een beetje aan het wegdromen ben?

Deze complete outfit is online verkrijgbaar bij Boohoo. En mocht je nou op slag verliefd zijn geworden op een van de items, dan heb ik nog een hele fijne tip voor je! Via Acties.nl vind je vaak interessante kortingscodes voor extra voordeel bij Boohoo. Kijk dus zeker even naar de beschikbare kortingscodes ;)

6 opmerkingen:

 1. Wow wat een ontzettend leuk setje, past ook echt wel bij jou. En die schoenen maken het gewoon helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een leuke combinatie. Ik had het leuk gevonden om hem bij jou aan te zien : )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet eruit als een perfect zomer outfit. Ik weet zeker dat het ook goed bij je zal staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Das wel interessant zo een link met kortingen - bedankt - ik ben wel een fan van de sandalen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is PRECIES waar ik naar op zoek was! ONTZETTEND BEDANKT! I loove this!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur die je niet al te vaak ziet dus daar houd ik van. De zonnebril zou ik dragen, he-le-maal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.