Want to wear | Yellow clueless pants

/
9 Comments
Want to wear blogger outfit inspiratie met gele geruite clueless pantalon broek en zwarte gebreide trui en enkellaarzen met stevige zool

De kans is groot dat deze broek je meteen doet denken aan een bepaalde film. Ik zag in ieder geval direct een scène uit de oude klassieker Clueless voor me. Het deftige mantelpakje in een modern jasje. Of in dit geval in een moderne pantalon. ;) Ik ben eigenlijk geen grote fan van gele kledingstukken, maar deze broek is een uitzondering. Je kunt het namelijk op een hele edgy manier stylen! Het lijkt me heel tof om dit item te dragen met een zwarte oversized sweater, een paar stoere boots en een zwarte riem. Vind je dit toch iets te stoer? Dan staat het ook goed met een eenvoudige strakke coltrui en vrouwelijke enkellaarzen met een hoge hak.

Als finishing touch zijn een paar zilveren ringen perfect. Dit draag ik zelf de laatste tijd bij ongeveer elke outfit. Het is net dat subtiele detail wat de look compleet maakt. Minimalistische designs blijven mijn favoriet. Hoewel ik moet zeggen dat een beetje bling ook nooit kwaad kan. Bij deze clueless outfit zou ik kiezen voor één grote en opvallende ring in combinatie met twee subtiele ti sento ringen van Trendjuwelier. Een grove ring vind ik het mooiste staan om de middelvinger. De andere kun je dragen om de ringvinger of (zoals ik het zelf altijd draag) om de wijsvinger. Vergeet ook niet om je nagels netjes te verzorgen zodat de sieraden nog beter tot zijn recht komen. Een nude kleurtje is altijd goed!


Outfit details: Zwarte gebreide pullover met kabels en ronde halsGele geruite broek met rechte pijpenZwarte stevige laarzen van imitatieleerZwarte riem met dubbele ring en krokodillenprint met reliëf | Zilveren Ti Sento ringen9 opmerkingen:

 1. Cool, met die zwarte items gecombineerd valt de broek lekker op! Mooi detail ook met die ringen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jaaa! Ik hou van die print, doet inderdaad keihard aan Clueless denken =D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ook niet zo gek van de kleur, maar als je het goed combineert kan het wel. Die riem en die ringen zijn super mooi en de laarsjes ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lookje! Ik vind een gele geruite broek heel tof en zou hem ook met een zwarte trui en stoere boots combineren :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De broek vind ik heel leuk! Vooral de kleur, die zie je nu overal terug, erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kleur en ik ben gek op ruitjes! Al weet ik niet of zo'n broek mij zou staan (plus hij zou gigantisch vloeken bij mijn groen/rode ruitjesjas haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Coole broek! Mooie kleur en hou wel van de combinatie. Al moet ik zeggen dat ik dit niet gauw draag. Misschien omdat ik 5 dagen in de week in sport kleding loop haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie outfit. Zou ik een keer willen uitproberen. Ik ben vrijwel altijd sportief gekleed maar deze outfit wil ik proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De zilveren ringen zijn mooi, maar de blikken gaan natuurlijk naar de broek. Leuke combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.