Shop tip | 6x leopard love

/
13 Comments
Blogger shop tip najaarstrend kleding met panterprint leopard rok sjaal blouse

Waarschijnlijk weet je ondertussen wel dat ik gek ben op panterprintjes. Ik heb namelijk al een velvet broek, een vintage blouse, een midi rok en een jas van imitatiebont met deze geweldige print. En om deze liefde nog meer te benadrukken, wil ik je een aantal toffe leopard items laten zien. Het is een print die voor bijna iedereen geschikt is. De blouse linksboven is bijvoorbeeld heel netjes en zou heel chic staan met een zwarte blazer. De grijze sjaal is juist voor een subtiele touch en de warme trui is lekker casual. Er zijn op dit moment heel veel kledingstukken en accessoires te koop met panterprint. Niet alleen meer in bruintinten, maar ook in het grijs, zwart-wit en in felle kleuren. Er is dus vast een wild printje die ook bij jouw stijl past! Welke van de bovenstaande items is jouw favoriet? Ik kan niet kiezen tussen het rokje en de heerlijke faux fur!


1. Leopard blouse met strik: Vero Moda | 2. Grijze sjaal met ruiten en panterprint: Vero Moda | 3. Bruine trui met panterprint: Vero Moda | 4. Panterprint broek met streep: Studio Anneloes | 5. Leopard rok met rits: Vero Moda | 6. Grijze panterprint jas van imitatiebont: Geisha - bekijk of shop al deze dameskleding bij Expresswear.nl 13 opmerkingen:

 1. Op slag verliefd op die blouse met strik. Zo mooi! Al vind ik het rokje ook wel een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh die fur coat ziet er echt geweldig uit, die zou ik wel willen passen of het mij staat

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleding is een beetje overweldigend voor mij - maar die sjaal is top :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook steeds meer vannde printjes! De blouse met de strik vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Ik vind die sjaal wel heel erg tof, verder dan dat zal het bij mij niet komen met de luipaardprint denk ik, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind panterprintjes altijd erg leuk, maar ik zou het zelf niet zo snel dragen. Ik vind het niet bij me passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal verliefd ben ik op deze collectie. Leuk zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd niet van dit soort prints, maar ik kan wel zien dat het op zich leuke kleding is. Vooral die met die zwarte strik vind ik grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben hélemaal gek op luipaardprint. Vooral dat rokje ziet er superschattig uit, zou ik zelf ook dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk dat luipaard printje! Ik heb onlangs voor het allereerst zelf iets gekocht met luipaardprint. Vond dat nooit iets voor mezelf, maar nu ik er een blouse van heb vind ik het stiekem toch wel weer leuk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaa love it! Het blijf gewoon zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het een hele leuke trend. Ik heb laatst een leopard print broek gekocht maar mijn man vond het niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van hierboven alles zou ik gaan voor de fake fur coat natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.