Shop tip | 6x spijkerjasjes met print

/
11 Comments
spijkerjas met koeien print denim jack met stippen ruiten gingham camouflage panterprint mode blog inspiratie

Waarschijnlijk is het je wel eens opgevallen dat ik gek ben op spijkerjasjes. Ik heb er dan ook een stuk of 4 aan m'n kledingrek hangen. En stiekem heb ik er laatst nog eentje bijgekocht. Oeps! Natuurlijk zijn ze allemaal compleet anders en is het ontzettend nuttig om er meer dan één in je kast te hebben... ;) Wat er nog wel ontbreekt is een denim jack met een gave print! Ik werd op slag verliefd toen ik al deze jasjes online tegenkwam. Ze zijn allemaal zo tof! Zo fleur je een simpele outfit meteen helemaal op. Misschien moet ik binnenkort mijn collectie nog meer uitbreiden met zo'n echte eyecatcher. Wat vind jij? Geweldig of iets te heftig?


1. Denim jack met camouflage print | 2. Cropped denim jack met kleine stippen | 3. Denim jack met panterprint | 4. Denim jack met koeienprint | 5. Denim jack met gingham print | 6. Cropped denim jack met polkadots 11 opmerkingen:

 1. Ik vind spijkerjasjes altijd enorm handig. Ik heb er twee: eentje voor de zomer en eentje voor de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze 6 jasjes echt onwijs gaaf! Helaas heb ik er nog geen in mijn bezit. Heb nog steeds geen spijkerjasje gevonden dat echt bij me past.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf! Ik draag heel graag spijkerjasjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof zijn ze! Ik zou dan toch voor die gaan met gingham print.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze heel tof. En zeker niet te heftig hoor, gewoon doen voor de afwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke jasjes. Ik hou wel van printjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die panter print vind ik wel erg tof hoor. Echt enorm leuk dat je spijkerjasjes nu in verschillende printen heb. Dat was 'vroeger' wel anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het heel leuk! Je valt lekker op en dat is goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie jasjes. Ze zijn allemaal mooi!!de derde in het eerste rijtjezou ik zeker willen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.