Outfit | Black graphic tee

/
9 Comments
Outfit met zelf ontworpen t-shirt Digitransfer Asos spijkerrok kathie black polette zonnebril yelena dr martens sandalen nederlands mode blog

Een zwart boyfriend t-shirt (of wit, ook prima) mag niet ontbreken in je kast. Als je een beetje van een stoere en nonchalante stijl houdt, is dit een geweldige basic! Nu heb ik zelf al behoorlijk wat mannenshirts. Van helemaal effen tot leuke prints. Maar nu kan ik er nog een hele leuke top aan toevoegen! Dit grafische t-shirt heb ik namelijk zelf mogen ontwerpen bij Digitransfer. Op de voorkant staan een paar schattige paardenbloemen, op de achterkant een geïllustreerd gezicht en op de mouwen een krabbeltje. Alles in dezelfde getekende stijl. Het is vrij subtiel, maar toch valt het op. Ik ben er zo blij mee! Het is een dun herenshirt wat lekker soepel valt. Heel fijn voor in de zomer!

Ik combineer m'n nieuwe zelf ontworpen shirt met een spijkerrokje. Om de simpele outfit wat interessanter te maken, draag ik verschillende sieraden en accessoires. Mijn favoriete cat-eye zonnebril en de riem met studs werken altijd goed! Verder draag ik nog wat zilverkleurige kettinkjes, ringen en twee armbandjes. De slagletter armband heb ik trouwens ook zelf gemaakt, haha! Mijn tasje is een samenstelling van een C&A tas en een los hengsel van Aliexpress. Ik vind het altijd tof om zo unieke items te creëren. Wat vind jij van deze totale look en het bedrukte t-shirt?

(Wil je ook een shirt laten bedrukken? Met de code ri207209 krijg je 10% korting bij Digitransfer.info!)


Zelf ontworpen t-shirt: Digitransfer* | Spijkerrok: Asos | Cat-eye zonnebril: Polette* | Zilverkleurige kettingen: My Jewellery* | Kleine tas met dubbele rits: C&A | Geblokt tassen hengsel: Aliexpress | Zwarte riem met studs: Shoeby | Zwarte armband: Gold Bandits* | Zilverkleurige ringen: Lucardi* | Chunky sandalen met plateauzool: Dr. Martens via Footway* 

Outfit met zelf ontworpen t-shirt Digitransfer Asos spijkerrok kathie black polette zonnebril yelena dr martens sandalen nederlands mode blog

Outfit met zelf ontworpen t-shirt Digitransfer Asos spijkerrok kathie black polette zonnebril yelena dr martens sandalen nederlands mode blog

Outfit met zelf ontworpen t-shirt Digitransfer Asos spijkerrok kathie black polette zonnebril yelena dr martens sandalen nederlands mode blog

Outfit met zelf ontworpen t-shirt Digitransfer Asos spijkerrok kathie black polette zonnebril yelena dr martens sandalen nederlands mode blog

Outfit met zelf ontworpen t-shirt Digitransfer Asos spijkerrok kathie black polette zonnebril yelena dr martens sandalen nederlands mode blog
9 opmerkingen:

 1. Aah wat superleuk! Ik hou echt van mannenshirts, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaaa, ik ook! Het zit veel fijner dan de strakke vrouwen t-shirt :)

   Verwijderen
 2. Wat een gave outfit meid. Mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een tof shirt! Ik ben ook helemaal fan van je tasje, wat een leuk hengsel zit eraan zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke opdruk heb je gekozen voor je shirts! Ik hou wel van een mooie simpel zwart shirt. Je tasje vind ik ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan ik draag ook veel witte en zwarte shirtjes van mijn man

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.