Want to wear | Leopard culotte

/
8 Comments
Want to wear outfit met panterprint culotte lizzy pieces shirt en witte plateau sneakers van bullboxer


Al die panterprintjes in het straatbeeld, ik vind ik heerlijk! Alhoewel het natuurlijk in sommige gevallen iets minder goed werkt.. Zolang iedereen zelf happy is met z'n outfit vind ik het helemaal prima hoor ;). Mocht je nou ook gek zijn op deze wilde print, maar geen idee hebben hoe je het moet combineren: I got your back! Je kunt bij mij terecht voor gratis online styling advies! Lees DIT artikel maar eens door voor wat meer info. Heb je geen advies nodig, maar wel wat inspiratie? Dan laat ik je hierbij een hele leuke outfit zien! Een panterbroek is namelijk niet zo lastig te stylen als je denkt. Draag het simpelweg met een zwart (of wit) t-shirt en eenvoudige schoenen. In dit geval gaat het om een culotte. Deze broek is dus wat korter en wijder. Dit kun je goed dragen met een paar sandalen of een sneaker met dikke zool. De plateauzolen geven je de lengte terug die de net-niet-lange broek van je benen had afgesnoept. Maak het geheel af met een fijne crossbody tas met rood accent. En jazeker, rood en roze gaan prima samen! Het is juist lekker speels en nonchalant.

Zelf heb ik een flared leopard pants die ik regelmatig draag. Check de foto hieronder om te zien hoe ik het combineer! (En volg mij meteen even op Instagram @Joannemmm. Vind ik gezellig!)


Outfit details: Zwarte envelop tas: Pieces | Culotte broek met panterprint: SisterS point | Zwart Lizzy t-shirt met hart: Pieces | Witte platform sneakers: Bullboxer - complete outfit verkrijgbaar bij Wildstore 
8 opmerkingen:

 1. die broek staat je echt super. ik vind die print heel gaaf maar ben bang dat het me niet staat of ordinair maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh die broek is echt gaaf! Zo jammer dat dit mij nooit staat 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die broek is echt zo gaaf! Zou zelf nooit aan doen maar hij staat je super goed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij staat je nog goed ook. Ik was wel benieuwd moet ik zeggen! Een gewaagde look.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik ben gek op panterprintjes! Heerlijk! Ik vind dat de broek je ook super tof staat! Complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gewaagde look, maar staat je goed hoor. Dierenprintjes zijn noet zo mijn ding, komt misschien ook omdat ik er het figuur niet voor heb ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dat zo leuk he die print. Die broek staat je ook echt geweldig! Ikzelf vind dat zo moeilijk te combineren bij mezelf dat ik er niet aan durf te beginnen haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze is van mij, geen idee waarom er unknown boven staat..

   Verwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.