Shop tip | 9x comfortabele zomerschoenen

/
4 Comments
Shop tip comfortabele sandalen en slippers zomerschoenen plateauzool bandjes birkenstock visions mode blog inspiratie


Wat een weertje hè?! Voorlopig kunnen we gewoon genieten van een tropische vakantie in de achtertuin. Zwemkleding aan, flip flops eronder en chillen maar! Maar wat nou als je wél de straat op moet? Mensen trekken snel een luchtig outfitje aan, maar laten vaak die teenslippers er gewoon onder. Dat vind ik altijd een beetje jammer. Zeker als ze eruit zien alsof de hond het gebruikt als avondsnack of wanneer iemand er meer naast loopt dan erop. Begrijp je wat ik bedoel? Schaf een paar comfortabele zomerschoenen aan waar je wel mee gezien wilt worden! Ga voor een paar simpele Birkenstock slippers in het zwart of bruin. Dit past overal bij en je kunt er makkelijk instappen. Als het wat uitdagender mag zou ik zeker gaan voor plateauzolen. Het is misschien even wennen, maar ik vind dit dus heel fijn lopen! Anders zijn er nog genoeg andere opties met leuke bandjes, gespen en veters. Voor welke sandalen of slippers zou jij gaan? De middelste rij is mijn favoriet!


1. Donkerbruine Arizona slipper: Birkenstock | 2. Vrouwelijke blauwe sandaal: Gabor | 3. Zwarte Arizona slipper: Birkenstock | 4. Cognac kleurige plateau sandalen: Visions | 5. Zwarte platform espadrilles: Visions | 6. Zwarte plateau sandalen: Visions | 7. Bruine sandaal met veter: Gabor | 8. Zwarte sandaal van leer: Tamaris | 9. Sandaal met bandjes en print: Visions - alle schoenen verkrijgbaar bij Schuurman Schoenen.


4 opmerkingen:

 1. Wat een hoop leuke sandalen zeg! Ik moet alleen aan die zolen wennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind birkenstock altijd erg fijn lopen. Ik vind ze ook stoer staan in combi met bv een boyfriend jeans.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben een groot fan van birkenstocks ik heb iets van 4 paar en draag ze bijna elke dag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een hoop! Ik heb zelf nog wel 1 paar, maar draag e laatste jaren eigenlijk alleen nog mijn Dr. Martens sandalen :)

   Verwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.