Outfit | High-low leopard skirt

/
11 Comments
Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg


Oude kleding wegdoen vind ik altijd een beetje moeilijk. En deze rok is daar nou precies zo'n voorbeeld van. Het is al dik 5 jaar geleden dat ik dit panterprint rokje kocht bij de Primark. Twee jaar lang was het een van m'n favoriete items. Daarna hang je het in de kast en 'voel je het niet meer zo'. Je draagt het niet meer, maar kunt er ook nog geen afscheid van nemen. Lekker laten hangen dus. Meestal ben ik mezelf een paar jaar later héél dankbaar. Ook deze week heb ik mezelf weer positief verrast. Ik heb mijn leopard skirt weer helemaal herontdekt! Elke webshop en elke winkelstraat loopt dit seizoen over van de panterprintjes. Toen mijn oog op een mooie rok viel, bedacht ik me ineens dat er waarschijnlijk iets vergelijkbaars in mijn eigen kast zou kunnen hangen. En ja hoor! Mijn rok krijgt deze zomer weer een nieuw leven. Ik combineer het met een basic t-shirt en een paar plateau sandalen. Voor een interessante twist clash ik de dierenprint met een geblokt tassen hengsel. Vind jij dit ook zo'n gave combinatie?


Simpel zwart t-shirt: Bershka | Rok met panterprint: Primark | Cat-eye zonnebril: Polette* | Zwarte handtas met dubbele rits: C&A | Tassen hengsel: AliExpress | Zilverkleurige kettinkjes: My Jewellery* | Zilverkleurige ringen: Lucardi* | Sandalen met plateau zool: Dr. Martens via Footway*


Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg

Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg

Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg

Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg

Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg
Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg11 opmerkingen:

 1. Altijd leuk als je kleding "terugvindt" in je kleerkast en je het weer leuk vindt om te dragen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Alsof je aan het shoppen bent in je eigen kast :)

   Verwijderen
 2. Wauwie! Ik ben echt een enorme leopard fan. Dit is echt een gaaf item ♥ ♥ ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig dat het lost and found is. Ik kom altijd een hoop tegen met uitzoeken dat ik denk van oooohja dat had ik ook nog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk issie! En helemaal fijn als je je eigen kleding weer lekker 'herontdekt' ... voelt het gewoon weer als nieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een hele mooie en zwierige rok. Hij staat je goed. Elegant!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk, lekker zomers ook. Fijn als je een kledingstuk terugvindt en weer kan dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je dit item herontdekt hebt! De rok staat je echt super en ik vind het high low effect echt heel erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk dat je de rok 5 jaar geleden gekocht hebt en het nu nog in is! Leuk gecombineerd verder. X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt leuk die rok! Ik ben de laatste tijd echt helemaal weg van panterprint.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.