Shop tip | 6x zomerse bloemenprint

/
12 Comments
Lente zomer trend 2018 bloemenprint floral pattern bloemetjes jurk rok mode blogger inspiratie River Island

Yay, het zonnetje is back! En ik heb een gave trend die hier perfect bij aansluit: bloemetjes! Items met bloemenprint zijn een absolute must-have voor deze lente en zomer. Het liefst in de vorm van zwierige jurken en rokken. Vind je dat iets te veel van het goede? Dan is een mooie blouse of top met bloemetjes ook al helemaal leuk. Het fijne is dat er altijd wel een printje is die bij jou past! Misschien heb je zelfs nog een item met floral pattern in je kast liggen. In een felle opvallende kleur, een pastel tint of juist edgy zwart. De keuze is reuze en de inspiratie is er in overvloed. Neem een kijkje bij je favoriete fashion blogger of influencer en je komt de bloemenprint ongetwijfeld tegen. Wat vind jij van deze fleurige trend?


1. Oranje midi-jurk met bloemenprint en kimono mouwen | 2. Gele gebloemde jumpsuit met wijde pijpen met split | 3. Groene maxi-jurk met bloemenprint en ruches | 4. Zwarte gestippelde jumpsuit met bloemenprint en ruches | 5. Rode maxi-overslagjurk met bloemenprint en ruches | 6. Gele schouderloze maxi-jurk met bloemenprint - alles verkrijgbaar bij River Island 12 opmerkingen:

 1. Wauw, zo leuk allemaal! Ik kan geen favoriet kiezen, ik wil ze allemaal =D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat mooi zeg!! Ik hou daar ook echt van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend zomers! Ik ben zelf een beetje huiverig voor bloemenprintjes omdat mijn moeder dit altijd draagt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou ook helemaal van die bloemetjes-jurken... Heb er net weer twee besteld.... oeps....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh ik houd hiervan! Ik realiseerde me vandaag ook dat dit nu echt een trend is, de broeken en jumpsuits met bloemenprints vliegen je om de oren. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel gaaf deze trend. mooie kleuren en super vrolijk. ik hou er van

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie jurken zeg! jammer dat bloemenprints mij meestal niet zo heel goed staan. Tenzij het grote bloemen zijn. Achja bij andere vind ik het in iedergeval super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eindelijk een trend die ik ook leuk vind! Ik ben dol op bloemen en deze jurken zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou er wel van. Lekker vrolijk! Heb zelf een roze strapless jurk van Tommy Hilfiger met bloemen en ben daar nog zo blij mee. Zeker op het strand.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke trend ik ben doel op bloemenpatronen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Love it!! Ik ben dol op bloemetjes jurken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik mag dit wel! Vooral met lange jurken of rokken.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.