Outfit | Denim skirt & boyfriend tee

/
9 Comments

Oké, first things first: dit shirt is helemaal niet van mijn boyfriend (hoewel het hem wel goed staat!). De gestreepte top komt namelijk gewoon van de mannen afdeling van de Forever21. Als je net zoals ik gek bent op oversized shirts, dan moet je daar echt even rondkijken! Kan ook gewoon online natuurlijk ;). Ik was zo enthousiast toen ik dit perfecte streepje tegenkwam, dat ik 'm ook meteen in het blauw heb gekocht. Deze rode variant staat zo mooi bij mijn spijkerrokje! Een denim skirt is zo'n item die eigenlijk iedereen in de kast zou moeten hebben. Van stoer tot klassiek. Je kunt mij niet vertellen dat er geen geschikte spijkerrok voor je is! (En anders wil ik je als online personal stylist altijd helpen. Vind ik leuk!)

Het voelt trouwens alsof ik een nieuw tasje heb, terwijl het waarschijnlijk 2 jaar geleden is dat ik hem kocht. Heel random, maar het zit zo: het hengsel van mijn favoriete zwarte crossbody was kapot. Het tasje die ik van mijn oma heb gekregen. Ik moest dus op zoek naar een tijdelijke vervanger terwijl mijn tas gemaakt werd. Toen kwam ik deze cutie van C&A weer tegen. Eigenlijk had hij een lange zilveren ketting als hengsel, maar die heb ik eraf gehaald en vervangen. Na het ophalen van mijn originele favoriet, kwam ik erachter dat hij helemaal niet mooi gemaakt was... Gelukkig heb ik nu een prima oplossing gevonden en ga ik nog even zoeken naar toffe hengsels voor mijn andere tasje. Als iemand tips heeft, let me know! 


Rood gestreept shirt: Forever21 | Kort spijkerrokje: Asos | Zonnebril: Polette* | Crossbody tas met dubbele rits: C&A | Riem met studs: Shoeby | Zwarte sandalen: Dr. Martens

Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits

Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits

Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits

Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits

Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits
Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits9 opmerkingen:

 1. ik heb ook veel liever oversized shirts dan van die strakke dingen! erg leuk outfitje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Het oversized shirt matched heel goed met je spijkerrokje inderdaad. En ben zelf ook fan van oversized T-shirts, vooral als het warm buiten is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik deed dat vroeger ook wel vaker, mannenshirts kopen. Ga ik weer eens in de gaten houden, want ik hoooou van oversized en dan is het perfect! Staat je goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supertoffe outfit! en echt liefde voor oversized shirts; t zit comfortabel en staat ook nog eens onwijs tof

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit weer zeg! Ziet er echt comfy uit ook

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Shirt vind ik heel erg leuk en die tas ook. Super cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke outfit! Ik vind vooral een mannenoverhemd altijd mooi staan bij vrouwen, lekker nonchalant!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben al blij dat ik niet als enige vrouw vaak shop op de mannenafdeling! ;) Ze hebben er vaak wel leuk te combineren kledij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je allemaal heel mooi. Ik houd ook van oversized, sneaker, jeans, helemaal klaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.