Outfit | Denim dress and cuff bracelet

/
11 Comments
Outfit met h&m spijkerjurk zelfgemaakte slagletter armband primark shirt met strepen polette kathie zonnebril my jewellery kettingen en dr martens sandalen

Is het je wel eens opgevallen dat ik bijna nooit armbandjes draag? Vandaag dus wel! Afgelopen zaterdag heb ik namelijk een workshop slagletteren gevolgd. Hierbij maak je (na wat oefenen) je eigen armband met daarin letters of symbolen. Je begint met een ruw stuk aluminium, schuurt alle scherpe hoeken eraf en je maakt er een mooie vorm van. Door er vervolgens met een hamer een slagletter stempel in te slaan, creëer je een uniek sieraad. Super leuk! Zeker omdat ik nooit dit soort armbanden kan kopen in de winkel. Mijn pols is maatje kleuter-van-4-jaar-oud, dus zulke bandjes vallen altijd meteen af. Nu heb ik er eentje die speciaal op mijn maat is gemaakt! Als tekst heb ik er 'moon child' op gezet met een maantje erachter. Ik had ergens gelezen dat moon child slaat op mensen die eerlijkheid en liefde heel belangrijk vinden en vaak erg sensitief zijn. Zo'n woord vind ik een stuk leuker dan een cliché 'live love laugh' of 'love the life you live' quote. Ik ben in ieder geval heel happy met het resultaat! :)


Spijkerjurk: H&M | Zwart t-shirt met strepen: Primark | Cat-eye zonnebril: Polette* | Zilverkleurige kettinkjes: My Jewellery* | Zilverkleurige armband: zelfgemaakt bij 'Hip en Handmade' workshop | Zwarte chunky sandalen: Dr. Martens

Outfit met h&m spijkerjurk zelfgemaakte slagletter armband primark shirt met strepen polette kathie zonnebril my jewellery kettingen en dr martens sandalen
Outfit met h&m spijkerjurk zelfgemaakte slagletter armband primark shirt met strepen polette kathie zonnebril my jewellery kettingen en dr martens sandalen

Outfit met h&m spijkerjurk zelfgemaakte slagletter armband primark shirt met strepen polette kathie zonnebril my jewellery kettingen en dr martens sandalen
Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met h&m spijkerjurk zelfgemaakte slagletter armband primark shirt met strepen polette kathie zonnebril my jewellery kettingen en dr martens sandalen11 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk spijkerjurkje en wat staat deze je goed. Ik vind de tekst heel leuk, net als je zegt eens wat anders dar de vele standaard teksten. En helemaal speciaal dat je het zelf hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat gaaf zo'n zelf gemaakte armband! Erg leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie betekenis van je armband. Ik vind dat je 'moon child' erg leuk hebt gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je 'm zelf hebt gemaakt! Ik draag zelf ook weinig armbandjes (als je het vergelijkt met kettinkjes bijvoorbeeld), maar de laatste tijd draag ik ze wel steeds vaker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe armband, zo persoonlijk! En vind je jurkje ook heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, zo'n armband! Ook om kado te doen! Je outfit is weer prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi armband is het geworden. Ik had nog nooit van slagletteren gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk is deze denimjurk zeg en die bracelet is ook super stoer. Ik zou zelf denk ik een iets lager uitgesneden top eronder hebben gedragen, maar ik vind het zo ook super leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooie armband hoor. in combi met het denimjurkje geeft het een beetje een 80's look, super leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een ontzettend tof jurkje en ook een erg leuke armband! En heel herkenbaar dat je de armbanden uit winkels niet om kan vanwege je te dunne polsjes

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.