New in | Black lace lingerie

/
9 Comments
Zwarte kanten lingerie set van Hunkemöller met voorgevormde Azelea longline beugel bh en string Hunkemoller blogger


Laatst vertelde ik al over mijn zwak voor zwarte kleding, het hele jaar door. Precies hetzelfde geldt voor lingerie sets. Ik vind zwarte lingerie het mooiste wat er is! Al helemaal als er kant in is verwerkt. Deze nieuwe bh van Hunkemöller is bijvoorbeeld heel vrouwelijk en stoer tegelijk. Precies waar ik me het fijnste in voel! Dat is uiteindelijk het belangrijkste doel van lingerie, toch? Een soort basis waar jij je prettig bij voelt en waar je nét dat beetje extra zelfvertrouwen van krijgt. Om deze reden vond ik het dan ook de moeite waard om deze foto's met je te delen!

In eerste instantie lijkt mijn nieuwe bh op een bustier, wat een combinatie is van een normale bh en een korset. Maar als je goed kijkt zie je dat er alleen een extra stukje stof aan de voorkant zit. De achterkant is dus een eenvoudige sluiting zoals je gewend bent. Zo'n tof idee! Ik vind het comfortabeler zitten en je hoeft niet zo te prutsen om 20 verschillende haakjes vast te krijgen. Top! In principe hoef ik alleen nog maar een shirt of doorschijnende blouse aan te trekken & mijn outfit is compleet. Een comfy aaibaar vest, een edgy mom jeans en een sensuele lingerie set als basis. Klinkt als een perfecte look als je het mij vraagt!


Voorgevormde longline beugel bh 'Azelea' & bijpassende string : Hunkemöller* | Zwart fluffy vest: Costes | Zwarte mom jeans: H&M | Zilverkleurige kettinkjes: My Jewellery* 

Zwarte kanten lingerie set van Hunkemöller met voorgevormde Azelea longline beugel bh en string Hunkemoller blogger

Zwarte kanten lingerie set van Hunkemöller met voorgevormde Azelea longline beugel bh en string Hunkemoller blogger

Zwarte kanten lingerie set van Hunkemöller met voorgevormde Azelea longline beugel bh en string Hunkemoller blogger

9 opmerkingen:

 1. Prachtig, ik hou hier wel van. Al heb ik een te grote cupmaat om het onder een doorschijnende blouse te dragen, t is hier meer voor mezelf. Mooie lingerie geeft zo'n vrouwelijk gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is inderdaad een hele mooie bh. Zelf vind ik zo eentje niet lekker zitten, maar ik ben nogal van het comfort...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs mooi lingeriesetje, zeg! Het staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben helemaal weg van je bh, wat een beauty is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw die is mooi!En inderdaad fijn dat je niet met tig verschillende haakjes hoeft te prutsen en het er toch heel mooi uit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is wel een heel mooi setje en de foto’s zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie vrouwelijke lingerie! Ik houd hier wel van. Geeft je echt een vrouwelijk gevoel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo, godnondeju! Dit zijn mij nog eens foto's, haha. Mag ik hier wel naar kijken? :-p *lachlach*

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.