Shop tip | 8x tiny sunglasses

/
14 Comments
Zomer trend 2018 kleine zonnebrillen tiny sunglasses blogger style zonnebril inspiratie

Was het je al opgevallen? De kleine zonnebrillen maken een echte comeback! Waar het vorig jaar nog ging over de grote cat eye brillen, zijn nu de smalle versies mega populair. Alle grote bloggers, influencers en mode gekkies lopen er mee rond. De kleine brilletjes vallen lang niet bij iedereen in de smaak. Ze noemen deze hype dan ook wel de ugly-zonnebrillentrend. Toch moet ik eerlijk toegeven dat er een aantal gave modellen tussen zitten. Dan heb ik het niet over de super tiny glasses, maar over het maatje ertussen. Niet groot, maar ook niet zo klein dat je ogen er niet achter passen, snap je? (Ik heb zelf een kleine zwarte cat eye zonnebril) Hieronder heb ik een aantal van die zonnebrillen op een rijtje gezet. Van een rond montuur, tot de echte 'lelijke' rechthoekige. Mijn favoriet is in ieder geval de rode, rechts onderin. En wat vind jij er eigenlijk van? Ik ben benieuwd!

1. Ovale gele zonnebril | 2. Ovale metalen zonnebril | 3. Witte smalle zonnebril | 4. Rose gouden zonnebril | 5. Rechthoekige retro zonnebril | 6. Witte cat eye zonnebril | 7. Zwarte cat eye zonnebril | 8. Rode cat eye zonnebril
14 opmerkingen:

 1. Ik wist niet dat kleine zonnebrillen een come back maakten. Ze zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag het laatst op tv voorbij komen, deze kleine zonnebrillen. Ik heb hele slechte ogen en lenzen, dus mijn zonnebril moet echt mijn ogen beschermen, anders zie ik nog niks. deze trend( hoe leuk ook) laat ik aan me voorbij gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zijn deze kleine brillen inderdaad niet zo handig, helaas!

   Verwijderen
 3. Ik vind ze erg leuk om te zien maar voor mij denk ik niet geschikt, mijn neusbrug is laag en dan kijk ik nooit door de glazen van de bril maar tegen de rand.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een aparte brillen! Niet helemaal mijn ding alleen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het bij sommige Instagrammers etc. heel tof staan, maar zou er zelf niet zo snel aan beginnen haha! Bovendien draag ik zodra het zonnig is áltijd een zonnebril, omdat mijn ogen het licht feller vinden dan bij veel andere mensen, dus dan zou zo'n klein brilletje niet echt helpen ben ik bang ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The tiny cat-eye pairs are our favorite, as they look great on majority of people!

  Rock Renee Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is goed nieuws voor mij! Al die grote zonnebrillen staan me niet, omdat ik een smal gezicht heb. Meer kans om een mooie zonnebril te scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay! Er komen steeds meer kleine brillen in de winkel nu :)

   Verwijderen
 8. Nou helemaal perfect voor mij, ik heb een heel smal hoofd en draag kinder zonnebrillen omdat niks me past. Kleine modellen heb ik nodig! YAY.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay! Ik heb ook een klein hoofd, dus het is ideaal haha!

   Verwijderen
 9. Niet helemaal mijn ding. Ik ben zelf meer van de groten. Toevallig van een vriendin er 1 getest. Staat me gewoon totaal niet. Wel jammer want haar stond het heel tof

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Daar moet ik dan wel even een beetje aan wennen. Gelukkig heb ik een klein en smal gezicht, dus wie weet kan ik dan eindelijk een goed passend model vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Grappig om te zien dat ze weer een comeback maken. Moet dan altijd denken aan housebroeken en rappers met hun baret achterstevoren.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.