Outfit | Striped palazzo pants

/
14 Comments
Outfit met gestreepte palazzo pants froufrou's gebreide trui zwarte timberland schoenen en houten powerbank


Zoals beloofd zou ik nog outfit foto's maken met m'n nieuwe broek. De gestreepte broek die door m'n moeder is gemaakt! Ik heb al regelmatig de vraag gekregen waar ik hem heb gekocht. Helaas is het one of a kind en dat maakt het des te leuker! ;) Ik kan je vertellen dat ik er al heel veel dagen in heb rondgelopen. Hij zit zo fijn! Eigenlijk voelt het alsof je een pyjama aanhebt. (Net als bij mijn vorige outfit trouwens) Zeker met deze wijde zwarte trui erop. Door het cropped model ziet het er gelukkig ook nog heel leuk uit. Onder de wijde broek draag ik zwarte Timberlands. Stiekem kan ik niet wachten tot het zomer is en ik deze palazzo pants met sandalen of slippers kan dragen! Met een t-shirtje zou het volgens mij ook een toffe look worden. Wat vind jij van deze comfortabele outfit?


Zwarte trui met wijde mouwen: Froufrou's* | Wijde gestreepte broek: gemaakt door m'n moeder | Zwart tasje: ? | Zwarte veterschoenen: Timberland via Onlybrands* 

Outfit met gestreepte palazzo pants froufrou's gebreide trui zwarte timberland schoenen en houten powerbank

Outfit met gestreepte palazzo pants froufrou's gebreide trui zwarte timberland schoenen en houten powerbank
Het zou bijna een accessoire kunnen zijn, zo mooi is deze powerbank! Ik wil je tussendoor nog even wat vertellen over deze houten externe batterij. Want wist jij dat er van die mooie designs bestonden? Ik niet! Mijn oude oplader is gewoon een simpel metalen staafje. Niets bijzonders aan. Ik was dan ook verrast toen ik deze tegenkwam. En het belangrijkste is natuurlijk dat hij heel lang meegaat. Met een capaciteit van 7000 mAh kun je een lege telefoon weer helemaal tot leven brengen. Handig om altijd bij je te hebben! Het past misschien niet in elk handtasje, maar als je een lange reis gaat maken kan hij prima in een rugzak, schoudertas of canvas shopper. Handige en leuke tip dus!

Outfit met gestreepte palazzo pants froufrou's gebreide trui zwarte timberland schoenen en houten powerbank

Outfit met gestreepte palazzo pants froufrou's gebreide trui zwarte timberland schoenen en houten powerbank
Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met gestreepte palazzo pants froufrou's gebreide trui zwarte timberland schoenen en houten powerbank
14 opmerkingen:

 1. Waauw, wat een mooie broek! Zoiets wil ik ook nog, maar ik durf het nog niet helemaal aan, haha. Misschien dat ik er deze zomer toch één koop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gedurfd maar dat past volgens mij wel bij je. Vind het erg tof. Knap dat je moeder dit zelf heeft gemaakt!

   Verwijderen
 2. Zo'n broek maakt wel slank door die strepen denk ik. Hij staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zowel de broek als de powerbank... Ik ben jaloers! Wat is je broek mooi, en one of a kind maakt hem nog mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal into de streepjes ik vind je outfit dan ook helemaal geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super tof dat je moeder dit kunt maken! Daar ben je vast heel erg trots op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel erg mooi en wat gaaf dat je moeder zo handig is

  BeantwoordenVerwijderen
 7. SO amazing pants!! I love the colours and how you combined them with a black sweater. So nice outfit!
  Steal4Style.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super gave broek! En zonder powerbank ga ik de deur niet meer uit. Deze met hout-look is erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig dat je moeder je broek heeft gemaakt! Hij is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeeh wat een toffe broek zeg! Leuk dat je moeder die heeft gmeaakt :) Hij staat je goed!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind dat die broek je echt superleuk staat!

  Liefs,
  Debbythechocoholic

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Such a beautiful outfit!
  kisses
  http://blamod.com

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.