Outfit | Cold spring days

/
9 Comments
Outfit met Zaful bontjas Shoeby roze tas Monki kimomo mom jeans en Dr. Martens

De lente mag dan wel begonnen zijn, maar ik vind het toch nog teleurstellend koud. Ik kon het mezelf dan ook niet aandoen om die fijne fluffy jas uit te trekken. Aan de andere kant is het ook wel weer leuk dat we nog even kunnen genieten van alle bontjasjes. (Laten we positief blijven, toch?) Vandaag droeg ik een van m'n favoriete aaibare jassen. Een donkerblauwe van Zaful. De kleur staat zo goed met de lichte mom jeans van de Monki. Ik hou van dit high waisted model. Hij is inderdaad wel aan de korte kant, maar dat krijg je met al die ankle jeans... Met mijn lange benen is die enkel-lengte meer een soort scheenbeen-lengte. Maar it's okay, het blijft een hele gave broek. Gewoon hoge laarzen eronder en het probleem is opgelost ;) Voor een beetje kleur en gezelligheid heb ik mijn roze tasje tevoorschijn gehaald. Niet heel praktisch, maar wel ontzettend cute. En zolang mijn telefoon erin past ben ik blij.


Donkerblauwe jas van imitatiebont: Zaful* | Gestreepte trui: O'Neill via OTTO* | High waisted vintage jeans: Monki | Roze crossbody tas: Shoeby | Bruine veterlaarzen: Dr. Martens

Outfit met Zaful bontjas Shoeby roze tas Monki kimomo mom jeans en Dr. Martens

Outfit met Zaful bontjas Shoeby roze tas Monki kimomo mom jeans en Dr. Martens

Outfit met Zaful bontjas Shoeby roze tas Monki kimomo mom jeans en Dr. Martens
Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met Zaful bontjas Shoeby roze tas Monki kimomo mom jeans en Dr. Martens
9 opmerkingen:

 1. Zo leuk dat het tasje zo opvalt! I like it! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, zo'n roze tasje! Zoals je zegt zijn dat soort tasjes niet altijd praktisch - ik heb zelf een iets groter tasje en dan moet ik al proppen om alles erin te krijgen - maar het staat wel heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke jas zeg! Echt super tot hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is inderdaad nog te koud voor lentekleding helaas. Maar dit staat je ook erg leuk. En dat roze tasje maakt het fleurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je tasje is wel echt een eyecatcher.Leuke outfit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de jas echt super super leuk ik zoek al een tijdje een mooie imitatiebont jas maar kan gewoon geen leuke vinden, had er laatst een van vero moda maar die had zo een rare sluiting

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De H&M had er veel, dus die zijn nu misschien in de sale? Anders bij Comegetfashion of Asos? Deze jas komt van de webshop Zaful. Het heeft drukknoopjes als sluiting.

   Verwijderen
 7. Geweldige jas en tas en ook in die combi! Toch hoop ik dat we snel de jas weer uit kunnen laten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Such a beautiful outfit!
  kisses
  http://blamod.com

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.