Shop tip | 8x track pants

/
14 Comments
Track pants trend artikel met wijde broeken met strepen casual chic sweatpants en comfortabele joggingbroeken


De sportieve stijl is still going strong. Als je nog op zoek bent naar een comfortabele look, dan is deze track pants trend echt iets voor jou! Lekker nonchalant en cool tegelijk. Het is bijvoorbeeld een ideaal kledingstuk om te dragen tijdens het reizen. Als je weer eens met je benen in je nek in het vliegtuig moet zitten. Of als je een paar uur vertraging hebt en chill op jacht gaat naar airport food. Wil je iets chiquer voor de dag komen? Draag er een paar sock boots onder en combineer het met een nette blazer. Zo is het net een sporty suit! Prima voor een avondje uit. Naast de zwarte joggers zijn er nog veel meer toffe variaties. Hieronder staan mijn favorieten. Van een gekleurd streepje tot compleet rood en kobalt blauw. Welke zou jij het liefste willen dragen? Of sla je deze hype even over?


1. Wijde zwarte broek met split | 2. Donker rode broek met knoopjes | 3. Rode broek met drukknoopjes | 4. Zwarte broek met witte streep | 5. Lace up broek met hoge split | 6. Wijde broek met gekleurde strepen | 7. Kobalt blauwe trainingsbroek | 8. Grijze sweatpants met veters
14 opmerkingen:

 1. Het was me ook al opgevallen dat de streep overal terug te vinden is. Nu nog op jurkjes, daar ben ik namelijk meer van :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook al verschillende jurkjes en tops gezien met een sportief streepje! Leuk! :)

   Verwijderen
 2. Ik zag ze onlangs in de winkel en heb er zooo lang over getwijfeld! Vind ze er zo cool uitzien maar was niet zeker of het mij wel zou staan, maar nu heb ik toch spijt dat ik er geen gekocht heb!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh jammer! Misschien binnenkort in de sale scoren? ;)

   Verwijderen
 3. Ik vind deze broeken heel gaaf, maar de variant met een split vind ik vrij heftig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind dit echt een hele leuke trend. Weet niet of ze me staan maar hoop het (over -5 kilo) wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige trend. Of het mij zou staan is een tweede.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze sla ik ff over. Doet me een beetje denken aan de jaren 90, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ja, die trend heb ik in de winkels gezien! Ik vind hem nog niet zo leuk. Ik vind het net sportbroeken eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love this trend. It looks equally cool for day or night!

  Rock Renee Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Het staat heel leuk zo op de foto's maar ben bang dat als ik het aantrek het meer een sportbroek is...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind het er mooi uitzien, maar zou het zelf niet aandoen.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.