Outfit | Two tone jeans

/
12 Comments
Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek donker groen biker jasje en zwarte Timberland schoenen

Wat mij betreft kun je nooit te veel spijkerbroeken hebben. (Alhoewel ik dat ook kan zeggen over faux fur jasjes, stoere boots en nog zoveel andere spullen die mijn kast uitpuilen, haha!) Mijn nieuwe jeans is geen standaard spijkerbroek. De zijkant heeft namelijk een donkere kleur en de rest is licht. Dat maakt 'm zo leuk! Het model is een mom jeans, gemaakt van stretch stof. Dat maakt het ook nog eens comfortabel. Win-win! Deze broek komt trouwens van Didi. Wist jij dat ze de laatste tijd zoveel mooie kleding hebben? Ik was verrast!

Om de kou enigzins te overleven, draag ik een fijne fluffy trui. Afgelopen maandag werd ik zelfs wakker in een winter wonderland. Overal sneeuw! Stiekem ben ik nu wel klaar voor de lente. Dan kan ik dit donkergroene jasje ook lekker aan met een t-shirt of over een jurkje. Ja, het glanzende jack is écht groen. Als er weinig licht op valt lijkt het inderdaad bijna zwart. Misschien maakt dit het nog wel leuker! Zelfs mijn jas fleurt op van de zon ;) Onder de gave broek draag ik mijn zwarte Timberlands. Deze lage veterlaarzen hebben de perfecte hoogte en vibe voor deze outfit. Welk item van deze look is jouw favoriet?


Donkergroen bikerjack met lakleer look: Didi* | Zwarte fluffy trui: Primark | Tweekleurige 5-pocket jeans: Didi* | Zilverkleurige kettinkjes: My Jewellery* | Zwart schoudertasje: ? | Lage zwarte boots: Timberland via OnlyBrands*

Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek donker groen biker jasje en zwarte Timberland schoenen

Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek donker groen biker jasje en zwarte Timberland schoenen

Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek donker groen biker jasje en zwarte Timberland schoenen

Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek donker groen biker jasje en zwarte Timberland schoenen

Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek donker groen biker jasje en zwarte Timberland schoenen
Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek donker groen biker jasje en zwarte Timberland schoenen

12 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel iets hebben, maar ik denk niet dat ik zoiets zou dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik stel me zo voor dat deze broek slanker maakt door de donkere kleur aan de zijkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het met je eens dat je nooit genoeg spijkerbroeken kan hebben. Dat riep ik vroeger ook. Momenteel heb ik toch echt maar 1. Eigenlijk geen want deze is ook aan vervanging toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geinig zeg! Ik denk alleen dat het mij echt niet zou staan hah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappig effect heeft die broek, maar het jasje zou ik zelf toch eerder aantrekken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig hoe alles weet terugkomt. Ik had vroeger ook zo'n soort broek. Leuk jasje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die jas is echt fantastisch tof in combinatie met je broek. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeh, wat een toffe jeans! Gaaf gestyled ook :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag zoiets laatst met laarsjes (van de Zara). De ene kant beige en de andere kant zwart. Het heeft wel wat, maar het maakt het ook weer wat lastig met combineren. Deze broek daarentegen vind ik heel leuk. Alleen het model zou niet echt wat voor mij zijn. Ik ben en blijf fan van de skinny jeans (very low rise)...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De broek staat je super leuk, de foto’s zijn prachtig! Ik vind het jasje ook erg mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave look zeg! Ik zou zowel het jasje als de broek ook zelf wel kunnen dragen. Ze staan jou in ieder geval fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.