Outfit | Pearl biker boots

/
11 Comments
outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie


Oh, wat ben ik gek op mijn nieuwe schoenen! Het klinkt behoorlijk materialistisch, maar ik moet toch eerlijk toegeven dat ik erg blij word van deze Bullboxer biker boots. (haha wat een tongbreker!) Het beste is hoe ontzettend fijn ze lopen. Ik heb al jaren een paar lage veterschoenen van hetzelfde merk. Deze draag ik zowel in het voorjaar als in het najaar. Maar nu het winter is, is een hogere schoen tóch wel iets prettiger. Enkels zo koud als ijsblokjes is namelijk niet zo'n fijn gevoel ;)

Mijn nieuwe boots hebben allerlei details die ze lekker opvallend maken. Het is een veterlaars met dikke zool en een rits aan de achterkant. Zo'n ritssluiting scheelt een hoop gedoe met het uit- en aantrekken! Daarnaast zitten er riempjes met parels op. Dit zie je de laatste tijd ook vaak terug bij kleding en accessoires. Je hebt vast wel een trui of baret met pareltjes voorbij zien komen. Allemaal zo leuk! Deze keer heb ik zelf voor een hele andere accessoire gekozen. In plaats van een tas, nam ik mijn analoge Minolta camera mee. Naast dat het er leuk uit ziet, is het natuurlijk ook leuk om te gebruiken! Tijdens het shooten heb ik een aantal foto's gemaakt. Ik moet nog een beetje leren hoe het allemaal precies werkt, maar ik ben mega benieuwd naar het resultaat. Zodra het rolletje vol is en de foto's afgedrukt zijn, laat ik misschien nog wat zien! Tot die tijd zijn tips voor analoge fotografie natuurlijk ook welkom!


Zwarte jas van imitatiebont: Promiss | Roze chenille trui met capuchon: H&M | Zwarte mid-waist skinny jeans: Monki | Zwarte biker boots met riempjes en parels: Bullboxer* 

outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie

outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie

outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie

outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie

outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie
Fotografie: Gerard Maalderink

outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie


11 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dat je een analoge camera hebt! Succes ermee :) Ik vind je boots ook echt enorm leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een toffe schoenen! Prachtige foto's heb je gebruikt voor dit artikel. Leuk hoe je de boots hebt gecombineerd met de andere items van je outfit. Wat tof dat je een analoge Minolta camera hebt. Ben benieuwd naar de foto's die je ermee gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen, dankjewel! Ik ben ook benieuwd naar de analoge foto's! :)

   Verwijderen
 3. Wat een toffe outfit en schoenen! :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, wat te gekke schoenen zeg! Ik vind dat ik dikke kuiten heb, dus iets straks om mijn kuiten vind ik bij mij helaas niet staan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die rits aan de achterkant lijkt mij een groot pluspunt. Erin schieten, de rits omhoog en klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow wat een gave boots zeg!! Zo stoer en zo feminine met de parels

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die parels erg grappig op die stoere boots. Ik kan me goed voorstellen dat ze je blij maken : )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stoere schoenen! Wat fijn dat je er zo blij mee bent; zo kun je de hele wereld aan. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat een toffe boots!! Staan je echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die botjes staan je zo leuk en ik vind dat je echt mooie foto's maakt meid!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.