Shop tip | 6x fuffer jacket

/
8 Comments
Trend winter 2017 2018 puffer jacket gewatteerde jassen puffa coat blogger shop tips

De gewatteerde jassen zijn al een tijdje een trend. Toch had ik er nog niets over gedeeld op mijn blog. Toen ik laatst een puffer jacket tegenkwam in de sale, besefte ik weer hoe leuk deze jassen eigenlijk zijn. (De jas was er trouwens niet meer in mijn maat, helaas) Vooral een oversized model ziet er stoer en nonchalant uit. MAAR koop alsjeblieft geen glimmende vuilniszak met een kraag van echt bont. Allebei een absolute no-go. Een goedkoop shiny stofje kan er zó fout uitzien. En dat is alles behalve de bedoeling. Waarom je altijd voor imitatiebont moet gaan hoef ik je hopelijk niet uit te leggen. Ik vind over het algemeen deze puffer jassen sowieso mooier zonder een fluffy randje. Qua kleur kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Een mat zwarte is altijd goed. Wil je een statement maken? Kies eens voor een kleurtje of een ander materiaal. Wat is jouw favoriet?

8 opmerkingen:

 1. Jaa, deze jassen vind ik echt supertof, ook als ik hier weer al die foto's zie! Echter vind ik het dan weer niets voor mij haha ;)

  xx Alex

  (ps. ik heb een leuke winactie online staan!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd niet zo van dit soort jassen, maar ze lijken me wel heerlijk warm! De groene vind ik een leuke kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo'n jas waar je helemaal in weg kan kruipen mmmm. Vooral als het heel erg koud is buiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeeh de roze met imitatiebont vind ik wel een prachtig exemplaar! Persoonlijk ben ik meer voor stoffen jassen maar met dit regenweer is een puffer jacket wel handiger

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lichtblauwe vind ik wel leuk. Maar dan eigenlijk wel in een andere kleur. Ik ben ook echt een zeur met jassen hoor 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eigenlijk vind ik dit de lekkerste winterjassen. Zo heerlijk warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk! Ik heb ook zo'n jas! Ik vind ze niet alleen mooi, maar ook nog eens heerlijk warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh puffer jackets vind ik zo leuk! En ze lijken me ook zo fijn en heerlijk warm om in weg te kruipen!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.