Outfit | Studded bag & roses jeans

/
19 Comments
Outfit met grijze tas van kunstleer met gouden studs van Come Get Fashion


Daar is mijn tweedehands bontjas weer! (Uiteraard faux fur, altijd!) Zo'n jasje is echt onmisbaar met de Nederlandse kou. Volgens mij weet je ondertussen wel dat ik niet meer zonder fluffy coats kan, haha! Wat daarnaast ook onmisbaar is, is een mooie en handige tas. Ik ben een groot fan van kleine crossbody's, maar deze zijn niet altijd het meest praktisch. Bij sommige tassen past mijn portemonnee er niet eens in. Dan kan ik alleen mijn pinpas meenemen of wat geld los erin gooien. Minpuntje! Gelukkig heb ik nu een hele gave tas van Come Get Fashion erbij. Deze is net een slag groter. Je kunt hem dus nog prima dragen als een crossbody, maar er past wel wat meer in dan alleen een telefoon. Er zit een magneetsluiting én een ritssluiting in, wat helemaal ideaal is! Dit nieuwe item is gemaakt van grijs kunstleer en heeft goudkleurige details. Een hele mooie combinatie wat past bij elke outfit! Het zou zelfs prima kunnen met een girly rokje of vrolijke zomerse look. En wees ook niet bang om het te matchen met zilveren sieraden. Ik vind het juist tof om goud en zilver met elkaar te mixen!

Om de tas te laten opvallen, heb ik gekozen voor een vrij zwarte look. Naast de aaibare jas draag ik een zwarte trui met kleurige details en een broek met kleine roosjes. Hoe leuk is deze mom jeans?! Nog zoiets waar ik helemaal verliefd op ben. Natuurlijk heb ik deze broek laatst in de sale gekocht tijdens mijn shopping day in Enschede. Weet je nog? Ik was op zoek naar een jurkje en kwam terug met 8 andere dingen. Ondertussen heb ik wel online een mooie jurk kunnen scoren. Misschien laat ik deze binnenkort nog een keer zien! Nu ben ik vooral benieuwd wat je van deze outfit vindt :)


Zwarte jas van imitatiebont: tweedehands | Zwarte regenboog trui: Zaful* | Zwarte mom jeans met roosjes: Zara | Studded grey bag: Come Get Fashion* | Bruine veterlaarzen: Dr. Martens


Outfit met grijze tas van kunstleer met gouden studs van Come Get Fashion

Outfit met grijze tas van kunstleer met gouden studs van Come Get Fashion

Outfit met grijze tas van kunstleer met gouden studs van Come Get Fashion

Outfit met grijze tas van kunstleer met gouden studs van Come Get Fashion
Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met grijze tas van kunstleer met gouden studs van Come Get Fashion19 opmerkingen:

 1. Jouw broek en tasje vind ik echt zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die tas, wauw, die wil ik ook! Lekker stoer en een perfect formaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die broek met die lieflijke roosjes er op echt geweldig! Die zou ik zelfs bijna kopen en ik draag nooit broeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die broek met rozen vind ik echt heel erg leuk en staat je goed

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze look is echt leuk! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gaaf! Ook heel mooi tasje, echt mijn smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf tasje! Lekker stoer met de studs erop :) (ik hou van stoer)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat tasje is geweldig! En jouw schoenen... Die wil ik ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die broek is zo leuk! En oooh je hebt zoveel jassen!! Zag ik laatst op insta stories haha! Verslaving? :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je outfit super mooi en ben vooral fan van het tasje: zo gaaf!!! ꕥ

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe krijg je toch altijd die leuke outfitjes voor elkaar? Die roosjes maken het ook echt af, naast die toffe tas dan, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha lief, dankjewel! Gewoon nieuwe dingen combineren met tweedehands en items die al lang in je kast liggen :)

   Verwijderen
 12. Wat een toffe outfit heb je aan. De tas maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie uitfit. Ik ben vooral fan van het leuke tasje!

  Liefs,
  debbythechocoholic

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke outfit, staat je heel goed. Vind je tasje erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke outfit, ik vind die broek zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.