Favorites | Co-ord sets

/
12 CommentsHet is natuurlijk nog lang geen zomer, maar mag ik het toch even hebben over deze leuke two-pieces? Je krijgt spontaan heimwee naar de zonnige dagen. Of misschien heb je een tropische vakantie op de planning staan en kun je wel wat outfit inspiratie gebruiken. Met co-ords kom je in ieder geval altijd fashionable voor de dag! Van een casual denim look tot een sportief setje wat ook nog eens heel comfortabel zit. Je kunt ook kiezen voor een geruite midi rok met bijpassende top. Draag er een mooie jas of blazer overheen en je bent klaar voor een etentje.

Natuurlijk zijn er ook genoeg toffe co-ord sets te vinden met een lange broek. Als je niet zo'n koukleum bent kun je die ook in de winter/herfst al dragen ;) Mijn favoriet is absoluut het rode setje met strepen. Deze is zo gaaf! Perfect voor een feestje of als je gewoon zin hebt om fancy door de stad te lopen. Een bloemetjes print is dan weer heel leuk voor op het strand. Hou je niet zo van opvallende printjes? Dan is een simpele zwarte broek met off shoulder top ook heel mooi. Met een paar hakken en subtiele sieraden heb je zo een classy outfit bij elkaar! Volgens mij wordt het tijd dat ik zelf ook een two piece ga aanschaffen, haha. Heb jij er al eentje in de kast liggen?


Alle items zijn te koop bij de webshop WearAll

Co-ord sets van webshop WearAll met lange broek en prints12 opmerkingen:

 1. o wauw als ik toch iets jonger zou zijn al zou k de broek met shirt wel willen en kunnen dragen. De bovenste topjes zijn een beetje et wild voor mij als 40+ er :). Ik vind nummer 1 en 4 van d broek pakken prachtig en dan hoge pumps erbij, laat de zomer maar komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo'n two piece met lange broek kan natuurlijk met elke leeftijd! Misschien een jasje er overheen dragen en een normale top kiezen ipv een croptop? :) Ontzettend leuk voor een feestje!

   Verwijderen
 2. Hmmm Ik hou er niet echt van maar ieder zijn ding natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh super leuk! Kan niet wachten tot het weer lekker weer wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie setjes en heerlijk zomers! Helaas nu geen goed moment om met een blote buik naar buiten te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, kleurrijk en stijlvol. Hier krijg je toch spontaan hearteyes van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk inderdaad! Vooral de combinaties met een rokje. Maar dan moet je wel een mooie strakke buik hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leeftijd deert me niet, maar als mijn moederlijf niet zo uitgezakt was, dan had ik het wel geweten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu krijg ik echt zin in de zomer! Ik heb nog geen co-ord set maar wil er wel graag eentje voor komende zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk! Zeg net nog tegen de man dat ik zin heb in zomerjurkje en zon... heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik geloof dat mijn figuur niet helemaal optimaal is voor zo'n 2 piece ;-) Ik laat ze hangen voor jouw prachtige figuur, goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige sets al zou ik zelf niet meer met een buiktruitje lopen. Whaaa doet me een beetje te veel aan mijn staptijd denken!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.