Outfit | Blue beret

/
13 Comments
My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek
Dat de baret hot is, vertelde ik laatst al in mijn trend artikel. Ik had al een tijdje een crush op deze accessoire. Toen ik het vilten hoedje tijdens de shopping night van My Jewellery tegenkwam, werd ik meteen heel enthousiast! Ik heb nog even getwijfeld over de kleur. In het grijs of zwart is de baret namelijk ook heel tof! Toch heb ik voor donkerblauw gekozen. Dat is natuurlijk lekker makkelijk te combineren en een keertje wat anders dan zwart ;). Het is fijn om iets op je hoofd te dragen tijdens deze koude maanden. Er lag vorige week zelfs sneeuw in Nederland! Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet de grootste fan ben van al die winterpret, maar heel mooi was het wel. Ik ben dus nog even naar buiten gegaan om outfit foto's te maken. Naast m'n nieuwe baret draag ik trouwens ook nieuwe kettinkjes. Zo leuk om te mixen met andere kleine sieraden! En natuurlijk kon ik de deur niet uit zonder een fluffy jas van nep bont. Wat vind jij van deze winterse look?


Jas van imitatiebont: Promiss | Blauwe fluwelen top: Forever21 | Flare broek met streepjes: The Sting | Donkerblauwe baret: My Jewellery* | Zilveren choker met hartjes & zilveren 'dreamer' ketting: My Jewellery* | Zwarte veterlaarzen: Timberland via Onlybrands*

My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek

My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek

My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek

My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek

My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek
Fotografie: Gerard Maalderink

My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek13 opmerkingen:

 1. wat een leuk kleurtje heb je gekozen! het staat je ook leuk sowieso <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kunt het echt hebben, de baret! Leuk! Mij staat het helaas écht niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt leuk zo'n baret. Ik wil er ook nog eentje! Wat een mooie broek heb je trouwens aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die baret staat je echt leuk en die broek is ook gewoon weer geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je erg goed! Vroeger (toen ik nog jong, hip en strak was) had ik ze ook, maar helaas niet veel gedragen. Misschien moet ik ze toch maar weer eens uit het stof halen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk voor een ander, mij staat het niet. Maar vind je foto's wel erg mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet helemaal mijn ding om heel eerlijk te zijn. Maar het staat je prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind een baret superleuk! En hij is ook ideaal op een bad-hair-day is mijn ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh wat staat de baret je mooi! Ik ben ook helemaal fan van je broek, mega leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je ziet er echt uit als een hippe parisienne, echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.