Outfit | Behave like an adult

/
11 Comments
Make people stare British Knights Born Free roze sneakers blogger outfit sailor cap


Wanneer heb je voor het laatst iets geks en leuks gedaan? Gewoon spontaan, omdat je er zin in had. Al is het maar iets kleins als van een trapleuning naar beneden glijden. Over een muurtje balanceren. Een paar meter huppelen in de stad. Heel even vergeten dat je zogenaamd volwassen bent en 'normaal' moet doen. Even het kind in je loslaten. Oftewel, doen waar je blij van wordt en vooral jezelf zijn: dat is waar het schoenenmerk British Knights voor staat. Met de Born Free campagne willen ze hun visie naar buiten brengen. 'Be yourself and do what you love.' En als je mij een klein beetje kent, dan weet je dat ik hier precies hetzelfde over denk! Ik vind het geweldig wanneer iemand een passie heeft en hier volledig voor gaat. Zo zit ik zelf ook een beetje in elkaar. De modewereld heeft mijn hart gestolen en het liefst zou ik in deze gekke industrie mijn geld verdienen. Of dat nou is als fashion stylist, model, mode blogger of iets anders waar ik heel happy van word. Je hart volgen en trouw blijven aan jezelf - dat is de basis.

Nu je mijn gedachtes en het verhaal achter deze sneakers weet, zijn ze natuurlijk nóg leuker. Normaal draag ik vooral donkere schoenen en stoere boots. Deze roze gympies zijn dus totaal wat anders. Toch vind ik ze heel gaaf! Zeker gecombineerd met een opgerolde spijkerbroek. (Stiekem was dat een klein beetje koud en niet de meest verstandige keuze. Wel de leukste keuze. #BKBornFree) Als tegenhanger van het girly roze kies ik natuurlijk mijn lievelingskleur. Zwart past letterlijk overal bij! Ik draag een warm fluffy vest om mijn koude enkels te compenseren en een sailor cap om de look af te maken. Zo is deze outfit toch nog helemaal Joanne. Zelfs met roze schoenen!


Sailor hat: My Jewellery* | Zwart fluffy vest: Costes | Gestreepte trui: O'Neill via OTTO* | High waisted jeans: H&M | Roze demon sneakers: British Knights* 

Make people stare British Knights Born Free roze sneakers blogger outfit sailor cap

Make people stare British Knights Born Free roze sneakers blogger outfit sailor cap

Make people stare British Knights Born Free roze sneakers blogger outfit sailor cap

Make people stare British Knights Born Free roze sneakers blogger outfit sailor cap
Fotografie: Gerard Maalderink

Make people stare British Knights Born Free roze sneakers blogger outfit sailor cap
11 opmerkingen:

 1. ik vind die wel heel erg tof!! soms vind ik het ook wel erg lastig om me als een volwassene te gedragen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel! En dat is toch juist gezellig? Een beetje meer fun in deze serieuze wereld 😄

   Verwijderen
 2. leuk stukje. Met twee kleine kinderen heb ik altijd een excuus om me even kinderachtig te gedragen. gewoon meedoen met de kids!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Wat een super toffe outfit trouwens! Dat vest!! En die sneakers!! Ik ben er gek op

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke schoenen! Ik houd wel van roze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die gympen zijn echt gaaf! Ik hou heel erg van roze

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die gympen zijn echt wel mijn favo! Heel tof

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die roze schoenen zijn zo leuk! Echt fantastisch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb gister een heerlijke wandeling gemaakt door de sneeuw. Dat kwam ook ineens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een stoere outfit! Vooral die sailor pet vind ik gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je roze schoenen vind ik echt de max!!! Heel je outfit is lekker stoer

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.