My 2017 in outfits

/
11 Comments
nederlandse fashion blogger mode blog outfit Make people stare
Ook dit jaar is weer voorbij gevlogen! De tijd gaat snel, zoals we eigenlijk altijd zeggen. We kijken allemaal terug op wat er in 2017 is gebeurd en wat je hebt bereikt. Nu kan ik het natuurlijk uitgebreid gaan hebben over mijn afgelopen jaar. Over leuke styling jobs, blog samenwerkingen, modellenwerk. Over de semi-langeafstandsrelatie met m'n lieve vriend (want alles binnen Nederland is best dichtbij, toch?), over geboortes en overlijdens in de familie, over ingewikkelde periodes en al mijn geluksmomentjes. Maar in plaats daarvan deel ik al m'n favoriete outfit foto's van 2017! Mode is namelijk een groot onderdeel van m'n leven. Een tijd geleden zei ik in een interview: 'Maybe it’s a beautiful materialistic way of self-love.' Een echte passie vinden en houden van jezelf klinkt zo lekker wazig, maar het is ook zo belangrijk. Dus zet dat maar alvast op je lijstje met goede voornemens! Nadat je hebt laten weten wat jij het leukste lookje uit 2017 vindt! ;)

nederlandse fashion blogger mode blog outfit Make people stare
Zoals je ziet is zwart nog steeds mijn lievelingskleur, ben ik gek op dieren printjes en denim, loop ik het liefst op chunky schoenen en draag ik regelmatig dezelfde kleding. Mensen denken altijd dat ik oneindig veel kleren heb, maar dat valt op zich wel mee. (Denk ik..) Ik vind het vooral heel leuk om items elke keer weer op een andere manier te stylen. Combineren met nieuwe accessoires of iets wat helemaal on trend is. Creatief zijn met mode dus! Mijn favoriete hobby :)


nederlandse fashion blogger mode blog outfit Make people stare

nederlandse fashion blogger mode blog outfit Make people stare11 opmerkingen:

 1. Zo tof, zo'n jaaroverzichtje van outfits! Ik vind je stijl echt ongelofelijk leuk!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind jou altijd een erg leuke stijl hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze oprecht allemaal super leuk! Vind je stijl heel tof. Leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie outfits allemaal. Ik vind de allerlaatste foto echt wel heel leuk, rechts onder... die met het rode jasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om je jaar terug te zien in deze diverse outfits. Ik wens je een ook voor 2018 weer veel mooie outfits toe

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk gedaan. Hou er van om naar plaatjes met mooie outfits te kijken. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is weer eens wat anders. Geweldig om te zien. Het is niet mijn stijl maar dat maakt het niet minder motiverend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh wat een toffe looks heb je gehad dit jaar Joanne, superleuk om te zien!
  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie outfits. Leuk om te zien dat je echt je eigen stijl hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie outfits allemaal! Originele post ook, vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een gave outfits meid! Je ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.