Want to wear | Suit with sass

/
14 Comments
Make people stare blogger pak herfst outfit inspiratie sok laarzen

Iets wat eigenlijk nog steeds op mijn wishlist staat, is een pak. Een blazer met bijpassende pantalon. Of het nou een streepje, ruitje of een panterprint heeft. Ik vind het zó gaaf! Het klinkt misschien heel chic, maar zo'n set kun je ook op een nonchalante manier dragen. Met sneaker bijvoorbeeld, of een paar sock boots! Dit zijn laarzen zoals je hierboven ziet. Het lijkt bijna alsof je een sportsok in je pumps draagt. Een beetje vreemd misschien, maar heel tof. Om het nog wat te 'down dressen' heb je alleen nog maar een fijn t-shirt nodig. Het liefst een beetje oversized. Pak er een rond tasje bij en je outfit is wat mij betreft helemaal geslaagd. Wat denk jij ervan? En heb je zelf al een pak in de kast hangen? Ik ben benieuwd!


Outfit details: T-shirt met fluffy SAS quote | Zwarte sock boots | Gestreepte pantalon met visgraatmotief | Gestreepte blazer met driekwart mouw | Ronde crossbody tas 


14 opmerkingen:

 1. Een pak mis ik ook nog in mijn kledingkast en ik zou hem op dezelfde manier stylen als jou. Lekker casual met sneakers en een T-shirt, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit pak is ook heel leuk! Ik heb er een en ben er erg blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een heel mooi pak. Zo zie je er meteen keurig uit!

  n.b. Ik zie dat je een Blogger blog hebt maar nog geen veilige https. Op mijn blog bloggenenloggen.nl heb ik een tutorial gepubliceerd waarin ik uitleg hoe je dat kunt instellen : )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een pak? Ik heb er heeeeeel veel. Ook nog tig mantelpakjes. Wel allemaal uit mijn bankwereld-verleden. Dus inmiddels alweer 5 jaar geleden dat ik het regelmatig (lees: iedere dag) droeg. Wel altijd met een twist. Een net iets te kort rokje. Stiletto heels of met veel glitter en glamour. Ik hield en houd daar wel van. Inmiddels ben ik iets teveel in de skinny jeans-periode beland. Aan de andere kant draag ik ook heel graag een van mijn vele LaDress-jurkjes (google maar. Ook hele fijne jurkjes). Goede trigger om weer mijn pakken te gaan dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik draag eigenlijk nooit pakken. Ik heb altijd jurkjes,aan, bijna altijd toch. Ik hou in het algemeen.niet zo van broeken, ik sta er ook niet mee. Dat wil.niet zeggen dat een ander er niet mooi mee kan staan. Ieder zijn.eigen stijl, zeg ik altijd, gelukkig maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begin ook meer en meer sneakers te combineren met een klassieke look of zelfs rokjes en kleedjes. Hakken maken meer en meer plaats voor minder pijnlijke voeten. En er zijn best wel mooie sneakers ook! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die broek vind ik onwijs prachtig. Maar niet voor mij. zou het helaas niet goed staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben helemaal verliefd op dat pak! Wawww!! Waar kan je deze krijgen??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alle linkjes staan onderaan het artikel ;)

   Verwijderen
  2. Oei sorry! Niet duidelijk dat je erop kon klikken ;-)! Bedankt!

   Verwijderen
 9. Wat een leuke combi. De hakken zijn mij iets te hoog daar kan ik niet op lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie outfit zeg. Ik zou dat pak zeker weten willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk samengesteld, zou dit zo dragen!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.