Outfit | Black Timberland boots

/
15 Comments

Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje

Een rokje combineren met stoere boots – ik vind het tof! Vandaag vertel ik jullie graag over mijn twee nieuwe aanwinsten. Het geruite mini rokje is niet van een bepaald merk en komt óók niet uit een winkel. Hèh? Mijn lieve moeder heeft deze namelijk zelf gemaakt! Het was even zoeken, maar uiteindelijk hebben we deze stof gevonden op de markt. Is hij niet gaaf geworden?!

Daarnaast draag ik mijn nieuwe Timberland boots. Toen ik nog op de middelbare school zat (feeling old already..), waren de enige echte honingbruine schoenen helemaal hot. Alle populaire meisjes én jongens liepen er mee rond. En precies om die reden hoefde ik ze al niet meer te hebben. Niet omdat ik ze niet mooi vond, maar omdat letterlijk iedereen ze had. Daar moet ik nog steeds aan denken als ik deze classics voorbij zie komen, haha. Vorige week kwam ik erachter dat deze veterlaarzen ook gewoon verkrijgbaar zijn in het zwart. Deze zijn zelfs nog veel leuker! Zeker omdat de zool ook helemaal donker is. Ik heb er tot nu toe nog niemand mee zien lopen. Wist jij eigenlijk al dat deze versie ook bestond? 


Trui met ruches: H&M | Geruite rokje: DIY projectje van m’n moeder | Ketting met staafje: Primark | Crossbody tas: Moschino via Duifhuizen* | Zwarte 6’’ Premium Timberland boots: Onlybrands*

Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje

Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje

Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje

Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje
Fotografie: Gerard Maalderink

Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje
15 opmerkingen:

 1. Super leuke outfit, wat tof dat je moeder dat rokje zelf heeft gemaakt! En ik heb zwarte Timberlands nog niet eerder gezien, maar vind ze wel veel stoerder dan de classic bruine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een hele leuke outfit, en wat gaaf dat je moeder dat rokje zelf gemaakt heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die boots zijn wel heel gaaf. Staat je goed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk! Ik heb laatst ook dat soort schoenen gekocht! De mijne zijn paars (al noemt m'n moeder het nog steeds bordeauxrood). Jammer genoeg zijn de mijne dan weer niet van hele goede kwaliteit en merk ik tijdens het lopen dat ze niet zo goed aansluiten. Máár ik blijf ze toch heel leuk vinden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele toffe schoenen en hele scherpe en mooie foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie outfit, erg gaaf! & wat tof dat je moeder het rokje zelf heeft gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie foto's! Wil zelf ook graag weer Timbies, maar heb de laarzen gehad en trok ze gewoon nooit aan. Heel apart!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love your boots!! These are so stylish and look really comfy!!
  Steal4Style.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die outfit staat je goed! Ik vind de timberlands en het tasje heel mooi.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke outfit. De schoenen vind ik erg stoer en staan je heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aah wat leuk dat ze die voor je gemaakt heeft! Lekker uniek :) Heel leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een toffe outfit, ik ben echt zo'n fan van die zwarte boots :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind deze variant van Timberlands zo leuk!! Toffe outfit?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk zeg, ik heb de bekende mosterdkleur en dan de laarzen. Maar deze zijn ook erg mooi en vernieuwend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke outfit!! Ik vind de boots heel tof

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.