Want to wear | Glen plaid pants

/
12 Comments
herfst outfit inspiratie ruitjes broek plaid pants geruite broek blauwe mantel streepjes turtleneck dr martens esprit zinzi blogger

Een item wat ik stiekem nog wel zou willen hebben, is een grijze geruite broek. Het is een perfecte basis voor een mooie herfst look. Vinden jullie ook niet? Ik zoek er eentje die lang genoeg is en vooral lekker zit. Vaak zijn deze pantalons gemaakt van wol en kan het een beetje prikken. En daar kan ik dus ècht niet tegen! Het lijkt me gaaf om zo’n plaid pants te combineren met een gestreept shirt. Deze printjes gaan namelijk zo goed samen! Natuurlijk kan een lekkere warme jas ook niet ontbreken. De bovenstaande donkerblauwe mantel maakt de outfit chic. De veterschoenen –met rits- zorgen juist weer voor een stoere twist. Precies wat ik leuk vind! Om het af te maken kies ik het liefst voor minimalistische sieraden. Met een simpel kettinkje zit je altijd goed. Het staat ook heel tof bij zo’n truitje met kleine turtleneck.

Waarschijnlijk weten jullie wel dat ik niet zo’n grote fan ben van de herfst. Mijn voeten veranderen meteen in ijsblokjes en mijn neus sterft spontaan af. Toch moet ik toegeven dat de natuur op dit moment echt prachtig is. Bladeren die ineens allerlei kleuren krijgen en als confetti uit de lucht vallen. Sterretjesmos, kalebassen en glimmende kastanjes. Zo mooi! Tijdens een wandeling in het bos was ik die vervelende kou dus even vergeten. Vorige week heb ik zelfs een hele leuke shoot gehad waar de sfeer van het najaar centraal stond. Jammer genoeg gaat het om een projectje waar ik nu nog niets over kan vertellen. Hopelijk binnenkort meer! (Altijd vervelend wanneer mensen het hebben over een secret project. Nu doe ik het zelf, haha!)


12 opmerkingen:

 1. Leuk, de outfit. Zou alleen niet zo snel dit soort schoenen aantrekken. Vooral de jas is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die broek grappig! De stof en het patroon vind ik chique, en dan zit er ineens zo'n joggingbroek achtig touwtje in. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de jas erg mooi. De schoenen en broek is echt niks voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De broek is super leuk, en de schoenen vind ik echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een toffe outfit! Ik hou daar ook van. Die geruite broek heb ik al ingeslagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind dit soort outfits altijd supermooi bij andere, helaas past deze stijl niet helemaal bij mij. Anders had ik zeker die broek wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die broe-hoeeek... Heel leuk! Die jas is trouwens ook wel leuk maar blauw staat me niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige natuur, ik ben er dol op! En de outfit heb je stijlvol bij elkaar gesprokkeld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ah dit outfitje zou jou ook heel leuk staan denk ik zo! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh ik vind zulke geruite grijze broeken echt heel tof! Hele leuke outfit! Zou je inderdaad denk ik heel tof staan!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.