Trend | Newsboy cap

/
11 Comments
newsboy cap bakerboy cap petjes trend herfst winter 2017 pet blogger


Petjes zijn helemaal hot! Vooral de zogenaamde newsboy caps zijn populair en zie je overal terug op Instagram. Ook de bakerboy en sailor/nautical petten zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Alle termen lopen een beetje in elkaar over, want de look is vrijwel hetzelfde. De ene pet heeft wat strakkere lijnen en de andere een wat bolle nonchalante uitstraling. Voor zover jullie begrijpen wat ik bedoel, haha! Er staan wat voorbeeldjes hierboven. Ik vind het in ieder geval een hele leuke trend! Heb jij al zo'n toffe pet kunnen scoren?

1. Nautical Tommy Hilfiger cap | 2. Topshop bakerboy cap | 3. Grijze River Island newsboy cap | 4. River Island newsboy cap met ketting| 5. Geruite River Island newsboy cap11 opmerkingen:

 1. Ja deze petten zijn best wel tof! Alleen zou ik ze zelf vergeten om op te zetten denk ik. Hihi. Ik ben het gewoon niet gewend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet zo een petten e hoeden eens. Toen ik jonger was wel hoor, liep ik in Parijs met mijn hoed hartstikke hip te zijn :) Bij andere vind ik het super leuk steun.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, die hoedjes had ik al eerder in de gaten, dat ze plots populair werden! Misschien toch maar eens aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik nou een pettenhoofd had... Maar nee. Als ik een pet opzet lijk ik net Annie maar dan niet de rode maar de bruin/koper-versie. En dan is 't ook net alsof ik geen haar heb. Even wachten tot m'n haar langer is, dan ga ik er zo'n eentje aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze ook echt helemaal geweldig, maar heb ze nog niet ingeslagen. Ik weet ook niet of ik ze echt op zou zetten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze heel erg leuk maar je moet er wel een hoofd voor hebben. En volgens mij heb ik die niet, tenminste... ik vind petten en hoeden nooit bij mij staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het echt leuk al die hoofddeksels die helemaal in zijn op dit moment. Niet alleen praktisch maar ook fashionable! Zelf heb ik een bakerboy cap en ik draag hem wanneer mn haar niet zit en m'n outfit af wil maken. Ik zou zeggen, probeer het eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik draag het zelf eigenlijk nooit maar ik vind ze wel erg tof!! Het staat mij helaas niet zo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem wel even wennen eerlijk gezegd. Ik draag zelf eigenlijk nooit petten; alleen een muts in de winter, dat wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa gister aangeschaft! Mijn zusjes vonden het een Bonnie st clair pet en Giel vond het een gay pet. Ja, typ gay pet maar eens in op Google hahaha. Maar ik vind ze leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahhhaah te grappig altijd! Benieuwd naar foto's Marion!

   Verwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.