Outfit | Velvet animal pants

/
14 Comments
Invito velvet animal flare pants fluwelen panterprint broek blogger outfit herfst inspiratie look

Wanneer je mij vraagt wat mijn favoriete printjes zijn, hoef ik niet lang na te denken: streepjes en panterprint! Gestreepte kleding hoort inmiddels thuis tussen de basics. Ik heb dan ook al behoorlijk veel streepjes in mijn kast liggen. Te veel kan niet, toch? De dierenprint is wat minder basic. Het werd een paar jaar geleden vaak gezien als ordinair of goedkoop. Op dit moment is het juist een mega grote trend! Letterlijk elk item kan er gaaf uitzien met deze leopard vlekken. Ik draag bijvoorbeeld vaak m’n vintage blouse met panterprint. En sinds kort heb ik nog een favoriet erbij gekregen, namelijk de animalbroek van Invito. Het is een flared model van fluweel. De perfecte combinatie! Dit soort broeken zitten ook heel comfortabel.

Hoewel ik het leuk vind om verschillende prints te mixen, heb ik de outfit deze keer heel simpel gehouden. Natuurlijk staat mijn lievelingskleur hier heel goed bij. Ik draag de opvallende broek met een zwarte gebreide trui en een paar plateau boots. Omdat de broek bij mij boven de enkels valt (in plaats van bijna op de grond), vind ik het er mooier uitzien met een stoere hak eronder. En stiekem vind ik het nu al behoorlijk koud voor blote enkels, haha! Soms zijn lange benen nog best lastig. Zijn er meer meiden die dat herkennen? En wat vinden jullie eigenlijk van deze ‘wilde’ look? Ik vind het altijd leuk om jullie eerlijke reacties te lezen :)


Gebreide trui: H&M | Fluwelen broek met panterprint: INVITO* | Zilveren bliksem ketting: Zilver & Zoet* | Fluffy rugzak van imitatiebont: Stradivarius | Plateau boots: Primark

Invito velvet animal flare pants fluwelen panterprint broek blogger outfit herfst inspiratie look

Invito velvet animal flare pants fluwelen panterprint broek blogger outfit herfst inspiratie look

Invito velvet animal flare pants fluwelen panterprint broek blogger outfit herfst inspiratie look
Fotografie: Gerard Maalderink

Invito velvet animal flare pants fluwelen panterprint broek blogger outfit herfst inspiratie look
14 opmerkingen:

 1. Heel toevallig heeft mijn moeder precies zo een broek gekocht, hij staat echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een toffe broek, ik heb volgens mij helemaal gemist dat Invito opeens kleding verkoopt. Normaal gezien ben ik ook altijd bang dat luipaard print ordi wordt, maar deze broek vind ik eerder stoer, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfit, ik vind vooral je broek erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit, echt iets voor jou! Niet dat ik je zo persoonlijk ken, maar door je blog voelt dat toch een beetje zo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stoer zeg! Mij zou het helaas niet staan. Maar jou, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je super Goed! Ik denk dat mijn dochtertje jaloers is op je broek. Ze heeft een vestje met panterprint en die is favoriet haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een te gekke outfit en wat een mooie foto's zeg. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is niet mijn ding maar het staat je wel. Panterprint zou ik niet snel combineren met streepjes maar het past. Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh ik houd echt van dierenprintjes! Staat je enorm goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig! Doet me ook een beetje denken aan toen ik jonger was, ik had deze broek dan zeker ook kunnen kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldige broek, ik houd wel van die wilde look! En ik wist niet dat Invito nu ook kleding verkoopt, maar de nieuwe website ziet er heel nice uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi, echt super leuke broek! Ik kan hem helaas nergens op Invito vinden, zou je hem misschien willen linken?

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.