Outfit | Fluffy mini backpack

/
9 Comments

Als een kledingstuk of accessoire aaibaar is, ben ik al snel enthousiast. Toen ik deze mini backpack tegenkwam bij de Stradivarius kon ik de verleiding niet weerstaan. Dit fluffy tasje moest ik hebben! Hij is toch te schattig voor woorden?! Hoewel hij klein is, past er wel makkelijk een camera in. Dus nog dezelfde week nam ik 'm mee naar de stad om outfit foto's mee te schieten. Eerder had ik niets met rugzakjes. Sinds ik er tweedehands eentje scoorde voor maar €2, begon ik het steeds leuker te vinden. En het is ook best handig!


Fluwelen panter blouse: vintage | Zwarte jazzpants: ? (ergens in Milaan) | Zonnebril: Polette* | Ketting: My Jewellery* | Fluffy rugzak: Stradivarius | Sneakers: Nike Air Max
9 opmerkingen:

 1. Awh wat een schattig tasje! Maar het verbaast me eigenlijk wel dat er een camera in past :o !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk tasje! Staat ook leuk bij je blouse.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. alles wat zacht is wil ik ook altijd aanraken en aaien gewoon (vandaar dat ik op straat stop bij elke kat denk ik... haha) super leuk tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tas! Ik vind dat fluffy altijd wel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is echt super leuk! na de middelbare school was ik een lange tijd ook helemaal klaar met rugzakken maar nu vind ik het zo handig voor citytrips of als ik ga shoppen :) De rest van de outfit is ook echt leuk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke compacte tas, Joanne! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fluffy is altijd goed haha, leuke tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh, wat een leuk tasje! Mooie outfit ook, staat je goed :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een toffe broek en tas! Je benen lijken ook zo lang door die broek, hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.