How to | Become a girlboss

/
8 Comments
Elske Doets Young Lady Business Academy YLBA ondernemen jonge meiden gratis workshop cursus lezing zakenvrouw

Op mijn blog zet ik regelmatig inspirerende meiden en vrouwen in het zonnetje. Dit doe ik, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, onder het kopje Girlboss. Van fotografe tot illustrator, van lingerie designer tot goudsmid. Het is altijd heel interessant om te lezen hoe iemand een eigen bedrijf heeft opgestart. Misschien droom jij er stiekem ook van om een succesvolle onderneemster te worden. Zo ja, dan heb ik vandaag een heel leuk artikel voor jou!

Je hebt je passie gevonden en de zakenvrouw in jezelf kan niet wachten om aan de slag te gaan. Maar waar moet je beginnen? Hoe word je een girlboss? Elske Doets, zakenvrouw van het jaar 2017, wil jonge meiden motiveren en hierbij helpen. Ze heeft namelijk de ‘Young Lady Business Academy’ opgericht. Dit is een gratis academie voor meisjes van 15 t/m 24 jaar van alle leerniveaus. Een week lang behandel je onderwerpen als productontwikkeling, marketing, sales en leiderschap. Er worden inspirerende lezingen en workshops gegeven voor verschillende vakgebieden. Ook wordt er aandacht besteed aan overtuigend communiceren en lef tonen. De lessen vinden ’s ochtends plaats, zodat er in de middag gewerkt kan worden aan een eigen Business Case. Iedereen zal dit uitgewerkte project op de laatste dag toelichten met een presentatie. Best spannend, maar ook ontzettend leuk. De allerbeste Young Lady Business Case mag namelijk 4 dagen met Elske Doets mee op zakenreis! Naar Canada of Amerika! Hoe gaaf is dat?!

Elske Doets Young Lady Business Academy YLBA ondernemen jonge meiden gratis workshop cursus lezing zakenvrouw

Enthousiast geworden? Lees dan snel meer info via deze link. Ook kun je je hier aanmelden door middel van een persoonlijke motivatie brief. Vertel over jouw professionele droom en wat je graag zou willen bereiken. Maak daarnaast een leuke video of vlog waarin je jezelf en (hopelijk) toekomstige bedrijf of functie beschrijft. Inschrijven kan nog t/m 5 november. De beste en meest opvallende kandidates worden uitgenodigd op het kantoor van Jan Doets America Tours in Heerhugowaard

Elske Doets Young Lady Business Academy YLBA ondernemen jonge meiden gratis workshop cursus lezing zakenvrouw

Hieronder staan alle details nog even op een rijtje. Ook handig om te weten: als je niet uit de buurt komt, zorgt de academie voor onderdak!

WAT: Young Lady Business Academy, door Elske Doets
WAAR: Heerhugowaard
WANNEER: 27-11-17 t/m 01-12-17
Inschrijven kan t/m 05-11-17

8 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat ik al 30 ben, zou ook wel graag een kijkje willen nemen op die academie! Nooit heb ik het gevoel gehad dat ik wat voor mezelf wilde beginnen, maar ik ben nu toch mijn blog gestart. Het leven zit vol verrassingen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super tof dat dit wordt georganiseerd voor jonge vrouwen! Er zijn zoveel mensen (en vooral meiden) met goede idee├źn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super gaaf, ik mag nog net meedoen. Ik ga maar eens even goed nadenken of mij dit wat lijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn girlboss days are over. Ik ga richting de 40 en heb mijn eigen bedrijfje al gehad. Maar wat super gaaf dat je hierover schrijft en anderen hiermee inspireert want de informatie is wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel interessant uit, als het gaat zou ik wel willen deelnemen. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super leuk zeg! Alleen niks voor mij :) vind de initiatief wel super.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf zeg. Ik ben ook voor mezelf begonnen and I love it..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel jammer dat ik al te oud ben, het lijkt me enorm tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.