Want to wear | Ditsy floral skirt

/
6 Comments

Nu het herfst is, ben ik geneigd om al mijn rokken en jurkjes achterin de kast te laten liggen. Zonde eigenlijk! Je kan het namelijk nog prima aan met deze dragelijke kou. Het liefst zou ik deze hele outfit in mijn winkelmandje willen gooien. Inclusief de rode enkellaarsjes die ik afgelopen week al liet zien in mijn trend artikel over de kleur rood. Ze zijn zo mooi! Hebben jullie al een crush op een item voor dit najaar?


Zwarte rok met ruches en split | Zilverkleurig kettinkje met muntjes | Mini chunky rugzak | Zwarte gebreide top met geplooide mouwen | Rode enkellaarzen van faux suede 


6 opmerkingen:

 1. Die rode laarsjes zijn echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omg, die rode laarsjes die moet ik echt hebben. Hele leuke outfit:-)
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n rok, zeker met die rode laarsjes ja, ontzettend leuk! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jaaa gewoon nog lekker rokken aan doen! Zonde om gelijk lange broeken aan te trekken of panty's als het weer eigenlijk nog goed genoeg is voor blote benen. Ik vind die froezels ook zo leuk. Heb net een rokje besteld met froezeltjes, een wikkelrokje. Op en top zomers (geel met bloemetjes), alvast voor de vakantie die ik nog ergens volgend jaar moet plannen ghehe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha froezeltjes? :') Dat klinkt echt te grappig Marion!

   Verwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.