Trend | All red everything

/
7 Comments


Rood was afgelopen zomer al populair, maar ook dit najaar is deze kleur helemaal hot. Hoe meer rood, hoe beter! Draag een compleet pak in deze vurige kleur of kies voor een matchende tas. Combineer verschillende tinten (ja, dat mag!) of ga voor een perfect bijpassend setje. Eigenlijk kun je niet fout gaan. Is het allemaal wat te heftig voor je? Alleen een paar rode schoenen is ook al mooi! Bekijk de gave items hieronder maar voor wat extra inspiratie. Ik wil het gewoon allemaal hebben!


1. Gebreide trui met ruches | 2. Overslag rok | 3. Crop top met bell sleeves | 4. Laarzen met blokhak | 5. Tailored jas | 6. Cross body tas - alles verkrijgbaar bij River Island
7 opmerkingen:

 1. zo'n toffe kleur! ik vind die Gucci rode fanny pack/ riem ook heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke items allemaal! Ik heb een tijdje terug tweedehands een rode jas gescoord. Verder heb ik eigenlijk niets roods in mijn kast, maar dat komt vooral doordat ik rood niet heel mooi vind staan bij mijn haarkleur. Bij andere mensen vind ik het wel een prachtige kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf zo'n rode jas! Het lijkt me juist heel leuk bij je oranje haarkleur :)

   Verwijderen
 3. Ik vind rood ook steeds leuker worden! Zo'n rode jas vind ik echt super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh felrood is zo'n heerlijke kleur! Ik heb zelf een felrode trui, maar zo'n felrode jas zie ik ook wel zitten hihi, hoe leuk!?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa, felrood vind ik echt een zalige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.