Outfit | Velvet dress & lightning necklace

/
11 Comments

In de nieuwste girlboss post vertelde ik dat er nog een outfit online zou komen. En hier is ie dan! Ik draag een ontzettend leuk kettinkje van Zilver & Zoet, gemaakt door girlboss Marije herself. Eigenlijk kon ik niet kiezen tussen alle leuke producten. Ik ben namelijk een echte fan van simpele en zilveren sieraden. Uiteindelijk was mijn liefde het grootst voor de kleine bliksemstraal. Deze creatie draag ik bij een shiny velvet dress, die ik voor €7 scoorde in de sale. Ik blijf een rasechte koopjesjager, haha! Wat vinden jullie van deze look en de ketting?


Jurk van geplet fluweel: H&M | Zonnebril: Polette* | Bandana sjaaltje: zo'n euroknaller-winkel | Zilveren bliksem ketting: Zilver & Zoet* | Sandalen: Dr. Martens
Fotografie: Gerard Maalderink
11 opmerkingen:

 1. Wat een gave ketting! Past wel goed bij de leuke look die je aan hebt ;) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leeuk!! Echt een look die bij jou past. Ik ga even kijken naar meer kettinkjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oke, ja, wauw. Dit vind ik echt heeel erg mooi bij je staan! De foto's zijn prachtig en die kleurrr! Krijg echte hartjes ogen nu hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice hoor. Ik vind velvet echt ontzettend gaaf maar heb nog niets van het stofje in huis. Ik zal waarschijnlijk over een jaar of twee met een velvet kledingstuk komen aankakken (always late).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige jurk! Dat velvet stofje is echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf! Echt zo'n look waar je naar blijft kijken. Vette ketting ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.