Outfit | Kimomo jeans

/
10 Comments
make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens

Dat ik gek ben op denim is inmiddels al wel duidelijk, toch? Ik denk dat ik nooit te veel spijkerbroeken (of jassen) kan hebben! Het is alweer een hele tijd geleden dat ik deze nieuwe jeans kocht bij de Monki. Ik had er nog steeds geen outfit post mee gemaakt. Afgelopen vrijdag sprak ik met Loïs af om wat foto's te maken. We konden meteen merken dat de herfst begonnen is, aangezien het na 5 minuten shooten flink begon te regenen. Gelukkig waren we in de buurt van een fijn koffietentje. Dan is schuilen ineens niet meer zo erg ;)

Anyway - mijn nieuwe broek dus. Het is een cropped model met een vintage look. Het materiaal is vrij dik, wat betekent dat je hem nog even moet uitlopen. Inlopen. Versoepelen. Ik hoop dat de verkoopster me niet heeft voorgelogen en dat mijn nieuwe aanwinst binnenkort als gegoten zit.


Gestreepte top met rits: Only via OTTO* | Leren jasje: Albert Cuypmarkt | Kimomo jeans: Monki | Schoenen: Dr. Martens

make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens

make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens

make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens

make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens
Fotografie: Loïs (Loïs' Blog)

make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens10 opmerkingen:

 1. Super leuke jeans! De outfit staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa hij is leuk. Hopelijk zit hij straks lekker idd, wat de verkoopster zei!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, echt zo leuk en herfstig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave jeans! Erg leuk gecombineerd ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie herfst look, erg leuk! Ik vind de schoenen met de broek erg gaaf <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh hele toffe jeans en look, je benen zijn echt onwijs lang zo! ^^

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah dankjewel! Stiekem had ik deze broek liever iets langer gehad, maar er was maar 1 lengte. Lange benen struggles :')

   Verwijderen
 7. Super mooie broek, en die schoenen passen er ook heel goed bij! Ik zoek ook al een tijdje een broek met zo'n vintage look, love it!!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.