Outfit | Denim button down skirt

/
6 Comments
herfst outfit inspiratie spijkerrokje denim rok knoopjes trui ruches dr martens


Mijn belofte om deze herfst meer rokjes te dragen, heb ik meteen waargemaakt. Vorige week ging ik op een zonnige dag naar Utrecht. Ik sprak af met een oud klasgenootje van mijn styling opleiding. Daarvoor heb ik nog even outfit foto's gemaakt met Anniek. Gezellig! Ik combineerde mijn spijkerrokje met een fijne trui, want ik blijf toch een koukleum. Daarnaast zit hij ook gewoon heel lekker! Net als mijn all time favorite Dr. Martens boots. Een van de fijnste schoenen die ik ooit heb gehad! Wat vinden jullie van het rokje in combinatie met zulke stoere veterlaarzen?


Trui met ruches: H&M | Spijkerrok met knoopjes: Coolcat | Tasje: ? | Schoenen: Dr. Martens

herfst outfit inspiratie spijkerrokje denim rok knoopjes trui ruches dr martens

herfst outfit inspiratie spijkerrokje denim rok knoopjes trui ruches dr martens

herfst outfit inspiratie spijkerrokje denim rok knoopjes trui ruches dr martens
Fotografie: Anniek (Glow of beauty)

herfst outfit inspiratie spijkerrokje denim rok knoopjes trui ruches dr martens6 opmerkingen:

 1. Ik vind het rokje zo leuk bij je staan!! Ik ben erg blij met deze trend, want deze rokjes passen bijna overal bij :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies! Je kan het met alles combineren :) Dankjewel Eva!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke trui, met die ruches! Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super toffe outfit. Het rokje is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi en leuk rokje, staat je heel goed. ik kan zelf t rokje niet vinden maar ik wil graag ook zn rokje. zou je misschien de link willen sturen of heb je misschien nog een idee waar ze nog meer van die rokjes verkopen? xx

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.