New in | Layering My Jewellery

/
6 Comments

Mijn favoriete accessoires zijn op dit moment absoluut de minimalistische kettinkjes. Het past zowel bij een oversized t-shirt als bij een vrouwelijke jurk met lage hals. En het leukste is dat je er meerdere tegelijk kunt dragen. Subtiele sieraden kun je oneindig combineren. Ondertussen heb ik al een kleine verzameling opgebouwd, maar je kunt natuurlijk nooit genoeg hebben! Ik was dan ook super blij toen ik deze kettingen binnen kreeg. Ze zijn alle drie zo leuk! Vooral de kleine coin necklace geeft een speelse look aan elke outfit. Houden jullie hier ook zo van?


Zilverkleurige kettingen met sterretjes, initiaal, muntjes: My Jewellery*


6 opmerkingen:

 1. Lovvvve zulke kettinkjes! Drie in één. Heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel mooi, fijn dat je ze altijd opnieuw kan combineren. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah, ik vind dat zo leuk staan! ik wil ook echt nog wat kettinkjes zo bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een supermooi kettinkje! En je foto's: prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.