Modeling | Fashion film Extraordinary

/
8 Comments

Yes! Ik mag het eindelijk delen! Ik heb een tijd terug meegewerkt aan een gaaf project. Designer Emma Mulder had mij gevraagd als model voor haar nieuwste collectie. Het was alleen geen fotoshoot, maar een videoshoot. Ontzettend leuk om met een klein team een fashion film te schieten! Het eerste deel werd binnen opgenomen in een hele vette kamer in hotel Modez. Aan het eind van de dag gingen we nog de kou in om buiten verschillende shots te maken. Sommigen zullen de video misschien wat vreemd vinden, maar ik hou er wel van. Creativiteit, mode, gekkigheid. Ik vind het resultaat in ieder geval gaaf! Bekijk het filmpje hieronder of klik even hierVIDEO CREDITS:
Concept en design: Emma Mulder
Camerawerk: Daan van der Voort
Model Isoptera: Joanne Maalderink
Muziek: Harold Groenenboom
Thanks to: Hotel Modez
8 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend bijzonder dat je dit hebt mogen doen! Ik vind het een heel origineel en inspirerende video geworden. De tekst is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel bijzondere film, beetje vreemd ook hihi. Leuk om aan zoiets mee te mogen werken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeh wat vet! die kleuren en dat blauw vind ik heel cool.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf!! Die kleuren en de kleding, en dan dat AH winkelwagentje, geweldig! Extraordinary inderdaad ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De video is misschien wel 'vreemd' zoals je zegt, maar dat maakt het juist bijzonder :) Ik vind het wel gaaf in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt heel gaaf! Het is absoluut niet mijn stijl maar ik vind het als nog heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is echt súper cool gedaan, proficiat! Wat tof om zoiets in je portfolio te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.