Shop tip | 9x cat eye sunglasses

/
13 Comments
zonnebrillen trend 2017 cat eye inspiratie


De cat eye zonnebril is weer ontzettend populair deze zomer! En dat is helemaal zo gek nog niet. Met deze zonnebril op je neus ben je namelijk in één klap een elegante diva. Het geeft een vrouwelijke touch aan elke look. Daarnaast zijn er genoeg oversized monturen waar je achter weg kan kruipen. Ideaal voor een luie make-up loze dag. Met het einde van de vakantie periode in zicht kunnen we dat misschien wel gebruiken ;) Ik heb alvast een aantal leuke brillen voor jullie uitgezocht!

1. Zwarte zonnebril met roze revo glazen | 2. Zilverkleurige zonnebril met spiegelglazen | 3. Bruine zonnebril met luipaardprint | 4. Zwarte zonnebril met rookglas | 5. Lichtroze oversized zonnebril | 6. Zwarte tortoise zonnebril met smoke glazen | 7. Zwarte zonnebril met goudkleurige rand | 8. Zilverkleurige zonnebril met glitters | 9. Bruine tortoise zonnebril - alles verkrijgbaar bij River Island
13 opmerkingen:

 1. Wat een leuk overzicht. Voor mij springt de Zilverkleurige zonnebril met glitters er echt uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa mij vielen ze ook al op! Zat er aan te denken een bij polette te bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmm, ik mag ze wel! ben benieuwd of ze mij staan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat dit montuur veel mensen goed staat! Gewoon eentje proberen dus :)

   Verwijderen
 4. Ik vind ze zooo leuk! Helaas staan ze mij niet zo heel mooi:-(

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave monturen allemaal! Ik vind dit echt een heel leuk model. Bij mij staat het alleen meestal ook niet zo goed helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja dit vind ik een leuke trend! En iets wat me vrij goed staat heb ik laatst ontdekt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo leuk! Ik ben toevallig nog op zoek naar een mooie zonnebril voor de overgang van zomer naar herfst. Nr. 4 vind ik heelll leuk! Die ga ik eens bekijken op de website :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk overzicht! Ik vind zo'n bril niet altijd even mooi, weet ook niet of het mij goed staat. Sommigen staat het wel heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dit dus een super toffe trend! Mij staan ze niet altijd even goed maar als je goed zoekt is er inderdaad voor iedereen wel één te vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tja, ik droeg ze twee jaar geleden al, en toen vond iedereen me nog 'raar en ouderwets' haha! Vind ze geweldig. x

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.