Outfit | Denim lover

/
9 Comments


Een spijkerjasje is en blijft een van mijn favoriete basics. Je kunt het letterlijk overal mee combineren. Zelfs met een spijkerbroek! De laatste tijd wordt denim on denim gelukkig weer helemaal gewaardeerd. Ik vind het namelijk een hele gave look! Stiekem heb ik deze outfit door de jaren heen al héél vaak aangehad. Het verveelt nooit! Gewoon een ander shirt eronder, nieuwe accessoires en afwisselen met schoenen. Zo makkelijk kan het zijn!


Spijkerjas: vintage | Streepjes shirt: Primark | Jeans: H&M | Zonnebril: Polette* | Telefoonhoesje: Casimoda | Schoenen: Dr. Martens Photography: Gerard Maalderink

En dan nog even off-topic: Wil je net als ik altijd de beste deals scoren? Dan heb ik een tip die misschien goed van pas komt! Via de website Overstappen.nl kun je uitzoeken welke energieleverancier, abonnementen (internet/bellen/tv) en verzekeringen het goedkoopste zijn. Ga bijvoorbeeld energie vergelijken! Weer wat nuttigs geleerd vandaag! ;) 


9 opmerkingen:

 1. Yaay,, love for denim! Hele toffe outfit, denim on denim vind ik altijd erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. denim past echt goed bij je! ik moet nog steeds een spijkerjasje aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Ik hou ook echt van spijkerjasjes al heb ik er op het moment eigenlijk geen. Daar moet verandering in komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een leuke outfit. Ik vind het zo goed gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf. Ik houd van het denim on denim lookje met wat strepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je heel goed! Ik vind die top ook juist heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.