New in | Bellini glasses

/
9 Comments
Polette Bellini bril blogger Joanne Make people stare

Hoewel een bril vooral functioneel is, kan het geen kwaad als hij er ook nog eens mooi uitziet. En mooi is mijn nieuwe aanwinst zeker! Deze beauty genaamd Bellini is voor mij de perfecte metalen bril. Een simpel, dun montuur met subtiel printje. Het past bij elke outfit en waarschijnlijk ook vaak bij m'n mood. Dat herken je wel toch? Dat je 'zin' hebt in een bepaalde stijl? Ik denk dat deze accessoire regelmatig een goede match gaat zijn. - Tot zover mijn vage gezwam over gevoelens voor twee glazen op mijn neus. Wat vinden jullie ervan? :)


Bellini bril: Polette*


Polette Bellini bril blogger Joanne Make people stare

Polette Bellini bril blogger Joanne Make people stare9 opmerkingen:

 1. Wow echt een prachtige bril, staat je fantastisch! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah ik vind hem heeeeel tof!! Hij staat ook echt fantastisch zeg, wauw. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, ik vind hem je super tof staan! Ik heb toevallig zo'n zelfde montuur ook binnen gekregen op sterkte. Ik vind het zelf ook geweldig zitten!:-)

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een stijlvolle bril zeg, hij staat je enorm goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hele toffe bril, staat je onwijs goed! Mooie foto's ook :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, super tof! Zo'n extra dun montuur vind ik echt wel wat hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.