Want to wear | Playsuit & straw hat

/
7 Comments

Ik vertelde je al hoe enthousiast ik ben over de rieten-tassen-trend, maar zo'n gevlochten hoedje is ook niet verkeerd! Misschien heb je nog een strohoed liggen van een tropische trip. En anders kun je er nu eentje gaan scoren op vakantie, op een random markt in een plattelandsdorp ofzo. Het was namelijk een hele tijd best een suffe accessoire. Je had het vooral nodig voor die onmundig felle zon. Nu heb ik spijt dat ik nooit eerder zo'n gaaf hoedje heb gekocht!


Gestreepte playsuit | Floppy strohoed | Dubbele buckle riem | Lange zilverkleurige ketting | Sandaaltjes met diamanten7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke combinatie! De items zouden heel goed staan samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op mijn vakanties loop ik er ook altijd zo bij. Zo leuk hé?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel leuk! Dus jij hebt ook al zo'n tof hoedje in je bezit? :)

   Verwijderen
 3. Jaa ik heb mn strooien tasje binnen hooor :) En die hoedjes zijn ook super leuk! Weet je nog dat ik er in den bosch naar op zoek was? Naar zo'n platte? Ik heb hem nog steeds niet gevonden hahah.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh super benieuwd! :) Ja, ik weet precies welke je bedoelt. Soms zo lastig om iets specifieks te vinden haha! Waarschijnlijk loop je er een keertje per ongeluk tegenaan.

   Verwijderen
 4. Die playsuit en dat hoedje: love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke outfit! En ik kocht op vakantie in Italië zo'n hoed, maar die heb ik helaas niet meer. Goed excuus om op de volgende vakantie bestemming een nieuwe te kopen ;).

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.