Shop tip | 6x straw bags

/
12 CommentsHet is zoveel meer dan een strandtas of picknick mand. Deze zomer zijn rieten tassen namelijk weer helemaal hip! (Hoewel het woord 'hip' z'n beste tijd wel heeft gehad, dacht ik zo...) Je hoeft echt niet met je badlaken onderweg te zijn naar het strand. Deze straw bags draag je namelijk ook gewoon in de stad! Het maakt je outfit lekker casual. Misschien zelfs een beetje landelijk, maar dan op de goede manier. Ik kan niet kiezen welk model het leukste is. Ze zijn allemaal ontzettend cute!

1. Pepe Jeans schoudertasje | 2. Polo Ralph Lauren schoudertas | 3. Pepe Jeans schoudertasje bruin | 4. Lauren Ralph Lauren shopper | 5. Cosmoparis shopper | 6. Esprit handtas koraal
12 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Vooral nummer drie van Pepe Jeans!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind rieten tassen ook echt heel leuk, zag dat Dille & Kamille ook hele leuke heeft :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit echt een leuke trend! Zo perfect voor de zomer <3 de tas van Pepe Jeans en Esprit zijn mijn favorieten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh ik zie deze tassen inderdaad steeds meer, en ik vind ze zooo leuk! Echt perfect voor de zomer, en inderdaad niet alleen maar voor op het strand! Die van de pepe jeans is echt meeeega leuk (echt, i'm in love, ik ga gelijk even naar de site... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaa, ik vind deze tassen zo leuk! Zou het alleen zelf niet snel kopen denk ik, behalve voor het strand ^^

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaa die zijn zo leuk!! Heb er een besteld en is on its way :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit ook zo'n leuke trend! Ik ga op vakantie zeker zo'n tasje aanschaffen op de markt! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke trend! Ik heb onlangs een strooie tasje gekocht bij Michael kors

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaa ik vind de strandtassen zo leuk !! Dat schoudertasje van Pepe jeans is gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het maakt je outfit zoveel zomerser! Al zou ik hem toch vooral gaan gebruiken als ik eens naar het strand ga of zo :) dan heb ik ook echt zo'n zomerse beach bui waar die rieten tassen bij passen...

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.