Outfit | Relaxed mom jeans

/
11 Comments

Deze fishnet sokken heb ik al vaak gedragen, maar nog nooit goed op m’n blog laten zien. Zonde, want ze zijn nog steeds zo leuk! Het geeft zo’n stoere touch aan je outfit. Precies waar ik gek op ben. Daarnaast ben ik ook heel blij met de shoot locatie van deze foto’s. Ik ben al regelmatig langs dit perfecte betonnen trappetje gelopen, maar elke keer stond er een auto tegenaan geparkeerd. Of een grote grofvuil container. Vet onhandig. Gelukkig was het me deze keer wel gegund. Er stonden namelijk alleen wat kartonnen dozen naast waar we precies langsheen konden schieten. Yay! Als je zelf wel eens bezig bent met fotografie is deze situatie vast erg herkenbaar, haha!


T-shirt: Primark | Mom jeans: H&M | Crossbody tasje: Love Moschino via Duifhuizen* | Fishnet sokken: Aliexpress | Sneakers: Nike Air Max

Vinden jullie een broek met relaxte pasvorm ook zo lekker zitten? (Daarom noemen ze het natuurlijk ook relaxed fit, Joanne.) Ik heb mijn wijde mom jeans weer eens uit de kast gepakt. Dat is echt een prima aankoop geweest! Volgens mij heb ik deze broek al ruim een jaar geleden in de sale gescoord. Toen was de trend nog niet helemaal aangeslagen. Nu kom je bijna niets anders tegen dan losse en rechte modellen. Er is simpelweg veel meer keus! Soms vergeet je hoe belangrijk het is om fijne en goede jeans te kopen. En dat geldt niet alleen voor vrouwen. Ook voor de mannen onder ons is het een belangrijk item!

Zo is bijvoorbeeld een PME Legend jeans een echte aanrader. Zeker als je kwaliteit een belangrijke factor vindt. Deze Pall Mall kleding werd 25 jaar geleden namelijk gedragen door Amerikaanse cargopiloten. Tijdens zo’n avontuur is het uiteraard niet handig als je kleren het begeven. Ze hadden wel wat anders aan hun hoofd. Het materiaal moest daarom wel tegen een stootje kunnen! De PME jeans zijn behalve duurzaam en functioneel ook heel erg stoer! En dat vinden wij meiden (dames, vrouwen, babes, chicks…) dan weer belangrijk. Uiteindelijk willen we allemaal dat die mannen er goed uit zien, toch? ;) 


Photography: Gerard Maalderink

 11 opmerkingen:

 1. Prachtige outfit! Ik ben ook nog opzoek naar een mooie mom jeans en die van jou ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel cool outfitje! schattig tasje ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom staat alles jou toch zo goed! Ben dol op dit soort broeken maar het staat mij echt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo met die fishnet sokken! Zelf heb ik een fishnet panty maar echt over straat durf ik er niet mee te lopen (ook omdat ik niet goed weet hem te combineren (help? haha))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt ook je panty onder een broek dragen, voor dit sokjes effect. Of draag een dunne zwarte panty onder je fishnets zodat het effect niet zo 'in your face' is :)

   Verwijderen
 5. Oeeh, supertoffe look, echt heel gaaf! Leuk tasje ook :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave outfit, al weet ik persoonlijk nog niet zeker wat ik van de fishnet sokken vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supertoffe outfit met een leuk tasje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aah wat een toffe outfit! De broek staat je ook echt superleuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit, mom jeans zijn mijn favoriete jeans op het moment! De fishnet sokken staan er trouwens heel vet bij, ook in combinatie met sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.