Want to wear | Velvet summer dress

/
7 Comments

Een fluwelen zomerjurkje staat al een hele tijd op mijn wishlist. Maar natuurlijk, wanneer je iets zoekt kun je het niet vinden. Toen ik laatst in Utrecht nog even langs de H&M ging, kwam ik ineens de perfecte velvet dress tegen. En hij was ook nog eens in de sale! Een grijze met lage hals en strik details op de schouders. Hopelijk kan ik binnenkort wat mooie outfit foto's maken met mijn nieuwe aaibare aanwinst. Voor nu moeten jullie het nog even doen met dit 'want to wear' artikel. Ik zocht alvast naar wat inspiratie hoe ik de jurk zou kunnen combineren. Misschien moet ik mijn buiktasje weer eens uit de kast halen. Dat zou er namelijk best stoer uit kunnen zien! Waarmee zou jij zo'n jurkje van fluweel dragen?


Lichtpaarse fluwelen slipdress | Zwart oversized spijkerjack | Zonnebril met schildpaddenmotiefZwart buiktasje met studs | Zwarte leren muiltjes
7 opmerkingen:

 1. Dat paarse jurkje is echt TE leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit kleurtje is echt geweldig! Maar ik ben ook benieuwd naar die van jou! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat jurkje is wel heel mooi! Ook leuk kleurtje, die heb ik ook nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw die kleur alleen al! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem leuk voor jou. Zelf zou ik er niet voor kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi en chic jurkje! Ik vind hem stiekem wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, dit is een super look zo bij elkaar!
  xx Eva www.eveoaks.com

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.