Outfit | Black floral culottes

/
11 Comments

Soms hoef je helemaal niet zo moeilijk te doen over je outfit. Kies een eyecatcher en combineer het gewoon met allemaal zwarte items. Werkt altijd! Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat je in het voorjaar alleen vrolijke kleuren en pastel tinten hoort te dragen. Helemaal prima hoor, maar daar ben ik het zó niet mee eens! (Voor zover je dat nog niet wist, haha) Deze culotte met bloemetjes print ziet er opeens ontzettend stoer uit met een zwarte top erboven. Verder draag ik mijn nieuwe slippers en vintage rugzak die ik heb gepimpt met een fluffy pompom.


Crop top: New Look | Zwarte culottes: C&A | Spiegel zonnebril: Etos | Ketting: Appel & Ei* | Rugzak: vintage/tweedehands | Slippers: DeichmannPhotography: Gerard Maalderink
11 opmerkingen:

 1. Hij is echt te leuk en zomers gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh... wat is je broek gaaf!! Ben het helemaal met je eens, opvallend item + zwart = superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is echt een mega leuke broek!!! Ik hou supererg van bloemenprints en dit staat je super mooi!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi! Ik vind je tas en broek zo gaaf<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gecombineerd met die tas, ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave outfit!

  xxx, Eva
  www.dark-rebel.com

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.