Outfit | Black floral culottes

/
11 Comments

Soms hoef je helemaal niet zo moeilijk te doen over je outfit. Kies een eyecatcher en combineer het gewoon met allemaal zwarte items. Werkt altijd! Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat je in het voorjaar alleen vrolijke kleuren en pastel tinten hoort te dragen. Helemaal prima hoor, maar daar ben ik het zó niet mee eens! (Voor zover je dat nog niet wist, haha) Deze culotte met bloemetjes print ziet er opeens ontzettend stoer uit met een zwarte top erboven. Verder draag ik mijn nieuwe slippers en vintage rugzak die ik heb gepimpt met een fluffy pompom.


Crop top: New Look | Zwarte culottes: C&A | Spiegel zonnebril: Etos | Ketting: Appel & Ei* | Rugzak: vintage/tweedehands | Slippers: DeichmannPhotography: Gerard Maalderink
11 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.